Τα σαρακοστιανά του Μοναχού Επιφάνιου: 20 νηστίσιμες συνταγές
20:20 - 22/03/2023
Ο πατήρ Επιφάνιος ήταν σπουδαίος μάγειρας. Τον αποκαλούσαν «αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους» λόγω του ταλέντου του αυτού που φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο Άγιο Όρος, το 1973, αμέσως μετά το λύκειο. Αρχικά βρέθηκε στη Μονή Αγίου Παύλου κι εκεί ανέλαβε κάποια στιγμή το διακόνημα της κουζίνας. Παρά το ότι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr