Ανδρέας Μικρούτσικος για Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε όσο ήμουν στην εντατική»
20:04 - 22/03/2023
Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό OK! και στον δημοσιογράφο, Μιχάλη Ροδόπουλο.
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος για Ελένη Μενεγάκη: «Ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε όσο ήμουν στην εντατική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε όσο ήμουν στην εντατική»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK!...
Διαβάστε το στο ZouglaΑνδρέας Μικρούτσικος: «Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε όσο ήμουν στην εντατική»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό OK! παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια της υγείας του, για την προσωπική του ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στο μοναδικό πρόσωπο από την τηλεόραση που δεν του τηλεφώνησε, όσο βρισκόταν στην εντατική, την Ελένη Μενεγάκη. «Από ένα σημείο και πέρα ερχόταν η Ελένη (Μαστραγγελή) […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε στο νοσοκομείο και τηρεί σιγή ασυρμάτου είναι η Ελένη Μενεγάκη»
Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα και όσους τηλεφώνησαν ή όχι για να μάθουν νέα του,μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο.Για την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα και όσους τηλεφώνησαν ή όχι για να μάθουν νέα του,μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο.«Από ένα σημείο και πέρα ερχόταν η Ελένη (Μαστραγγελή) και μου έλεγε “πήρε ο τάδε”, χαιρόμουν, αλλά δεν είχα περιθώριο με αυτό […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε και τηρεί σιγή ασυρμάτου είναι η Ελένη Μενεγάκη»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο και μίλησε για […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε και τηρεί σιγή ασυρμάτου είναι η Ελένη Μενεγάκη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε ήταν η Ελένη Μενεγάκη»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ!, που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη στα περίπτερα, λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Η συνέντευξή του συζητήθηκε έντονα για όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη. Ανάμεσα σε άλλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη και το γεγονός ότι δεν […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε ήταν η Ελένη Μενεγάκη» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr