Χρήστος Θηβαίος: «Ήταν γιορτή να τρώμε με το ίδιο κουτάλι ένα ρυζόγαλο ή ένα γιαούρτι»
17:18 - 22/03/2023
Ο Χρήστος Θηβαίος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […]
The post Χρήστος Θηβαίος: «Ήταν γιορτή να τρώμε με το ίδιο κουτάλι ένα ρυζόγαλο ή ένα γιαούρτι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Θηβαίος: “Ήταν γιορτή να τρώμε με το ίδιο κουτάλι ένα ρυζόγαλο ή ένα γιαούρτι”
O Χρήστος Θηβαίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης. Ο γνωστός τραγουδοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα παιδικά του χρόνια και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο κόσμος εκείνη την περίοδο. “Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ όμορφα. θυμάμαι όλη αυτή την αγάπη των ηθοποιών, γενικότερα των καλλιτεχνών, με όποιες επιλογές κι […]
The post Χρήστος Θηβαίος: “Ήταν γιορτή να τρώμε με το ίδιο κουτάλι ένα ρυζόγαλο ή ένα γιαούρτι” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΧρήστος Θηβαίος: «Ήταν γιορτή να τρώμε με ένα κουτάλι από το ίδιο ρυζόγαλο»
Ο Χρήστος Θηβαίος μοιράστηκε ιστορίες από τα παιδικά του χρόνια. Παιδικά χρόνια ξεχωριστά εξαιτίας της ιδιότητας των γονιών του. Παιδικά χρόνια πολύ διαφορετικά που όμως ο ίδιος τα βίωσε ως κανονικότητα. «Ο πατέρας μου ο Νίκος και η μητέρα μου η Μαίρη με γέννησαν το 1963. Ο πατέρας μου ήταν τενόρος. Είχε τελειώσει τη Νομική […]
The post Χρήστος Θηβαίος: «Ήταν γιορτή να τρώμε με ένα κουτάλι από το ίδιο ρυζόγαλο» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr