Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο – «Έτρεχε πίδακας το αίμα, μου θύμισε την υπόθεση Άλκη Καμπανού»
13:32 - 22/03/2023
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (22.03.2023) έξω από το Εφετείο Αθηνών, αφού μια ομάδα περίπου τριάντα ατόμων επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο άλλους. Ο ένας τραυματίστηκε στον μηρό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ τα όσα περιγράφουν στο newsit.gr αυτόπτες μάρτυρες είναι σοκαριστικά. To σοβαρό επεισόδιο έξω από το Εφετείο Αθηνών σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης ... Περισσότερα
To άρθρο Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο – «Έτρεχε πίδακας το αίμα, μου θύμισε την υπόθεση Άλκη Καμπανού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εφετείο: «Έτρεχε πίδακας το αίμα – Μου θύμισε την επίθεση στον Άλκη Καμπανό» – Συγκλονίζει μάρτυρας
Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας του νέου επεισοδίου οπαδικής βίας έξω από το Εφετείο.
Διαβάστε το στο in.grΕπίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο – «Έτρεχε πίδακας το αίμα, μου θύμισε την υπόθεση Άλκη Καμπανού»
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τετάρτης (22.03.2023) έξω από το Εφετείο Αθηνών, αφού μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο άλλους. Ο ένας τραυματίστηκε στον μηρό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ τα όσα περιγράφουν στο newsit.gr αυτόπτες μάρτυρες είναι σοκαριστικά. To σοβαρό επεισόδιο έξω από το Εφετείο Αθηνών σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (22.03.2023), στη συμβολή των οδών Ραγκαβή και Λουκάρεως. Περίπου […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΕφετείο: «Έτρεχε πίδακας το αίμα – Μου θύμισε την επίθεση στον Άλκη Καμπανό» – Συγκλονίζει μάρτυρας
Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας του νέου επεισοδίου οπαδικής βίας έξω από το Εφετείο.
Διαβάστε το στο to10.gr