Κώστας Αποστολάκης: Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός

13:30 - 22/03/2023

Αφοπλιστικά ειλικρινής ο Κώστας Αποστολάκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. Για την προσωπική του ζωή, πριν και μετά την εκκλησία, καθώς και την σχέση με την αγαπημένη του κόρη μίλησε από καρδιάς ο Κώστας Αποστολάκης όταν βρέθηκε καλεσμένος της Αθηναΐδας Νέγκα στο Action 24.  “Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός. Η αναξιότητα όμως σε κάνει ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αποστολάκης: «Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός» – Η σχέση με την 11χρονη κόρη του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» της Αθηναϊδας Νέγκα βρέθηκε ο Κώστας Αποστολάκης το βράδυ της Τρίτης To άρθρο Κώστας Αποστολάκης: «Είμαι σίγουρος ότι είμαι ανάξιος γονιός» – Η σχέση με την 11χρονη κόρη του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Διπλωματικό επεισόδιο Γαλλίας και Ισραήλ σε θρησκευτικό χώρο στην Ιερουσαλήμ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΠΑΟΚ 1-0 live: Γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης για τους γηπεδούχους

Πώς ένας σκίουρος έγινε «προάγγελος» της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ: Τον θανάτωσαν λόγω λύσσας και έγινε σύμβολο των Ρεπουμπλικάνων

Λίαμ Πέιν: Τρεις συλλήψεις για τον θάνατο του πρώην τραγουδιστή των One Direction

Ντόναλντ Τραμπ: Πρώτη προτεραιότητα η μαζική απέλαση μεταναστών

Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός – Ρέιντζερς: «Καλό το ότι πήραμε βαθμό από ένα παιχνίδι όπου ο αντίπαλος ήταν καλύτερος»