Λουκία Παπαδάκη για παρενοχλήσεις: «Τα τέρατα ήταν αποδεκτά κάποτε»

11:26 - 22/03/2023

Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της εκπομπής «Έλεος!» με καλεσμένη τη Λουκία Παπαδάκη.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπία Κρασαγάκη για τον καρκίνο: «Το κατάλαβα στον ύπνο μου»

Στις πιο δύσκολες στιγμές εκείνη εστίαζε στις όμορφες εικόνες. Η Ολυμπία Κρασαγάκη έχει αιχμαλωτίσει χιλιάδες στιγμές στον φωτογραφικό της φακό, όμως την προσωπική της ιστορία θέλησε να την καταγράψει σε φιλμ. Η ταινία μικρού μήκους «Αναγέννηση» που προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ήταν μια δική της ιδέα. «Η ταινία μικρού μήκους ήταν δική μου ιδέα. […] The post Ολυμπία Κρασαγάκη για τον καρκίνο: «Το κατάλαβα στον ύπνο μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Λουκία Παπαδάκη για σεξουαλική παρενόχληση: «Έχουν συμβεί φρικαλεότητες»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Έλεος!» της Τετάρτης ήταν η Λουκία Παπαδάκη, Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στο «Μαύρο Ρόδο». Και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη «Λάμψη» στον ρόλο της «Σάντρας», που άφησε ιστορία. «Πέρασα υπέροχα, έκανα φίλους και είναι το πρωτόλειο, μιλάμε για 33 χρόνια πίσω, το 1990, δύο γενιές, μιλάμε για […] The post Λουκία Παπαδάκη για σεξουαλική παρενόχληση: «Έχουν συμβεί φρικαλεότητες» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Haircare: Τι να αλλάξετε για να λάμπουν πάντα τα μαλλιά σας

Η Επανάσταση του Τουρισμού Ευεξίας και Αντιγήρανσης στην Ελλάδα

Εκλογές ΗΠΑ: «Η Ευρώπη πρέπει να ελπίζει να νικήσει ο Τραμπ» – Aνάλυση Politico

Δημιουργούνται και μεταστεγάζονται δυο ΚΕΠ σε Αθήνα και Επίδαυρο

Αμερικανικές εκλογές: 24χρονος έδωσε μπουνιά σε εκλογικό υπάλληλο

Aταμάν: «Όταν η Εuroleague ανακοινώσει που θα γίνει το Final Four θα πω στους φιλάθλους να πάρουν εισιτήρια»