Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»
11:10 - 22/03/2023
Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε συνέντευξη στον Pride 98,6 και τον Τάσο Μπιμπισίδη και μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής […]
The post Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»
«Από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών, ήξερε τι ήταν» τόνισε σε δηλώσεις της - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΈλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»(video)
Μια πολύ αποκαλυπτική συζήτηση είχε η Έλενα Παπαρίζου στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6 με τον Τάσο Μπιμπισίδη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για πολύ προσωπικές στιγμές της ζωή της την κατάθλιψη αλλά και τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων. «Την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείο. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση […]
The post Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»(video) appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΈλενα Παπαρίζου: «Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου»
«Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» δηλώνει η Έλενα Παπαρίζου, που παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της, για τα χρόνια που αναζητούσε τη σεξουαλικότητά της αλλά και τη θρησκεία. «Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος» είπε η Έλενα Παπαρίζου. «Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη ... Περισσότερα
To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: «Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για την σεξουαλικότητα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΈλενα Παπαρίζου: «Στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»
Η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας στον Pride 98,6...
Διαβάστε το στο ZouglaΈλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα – Είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»
Με άκρως εξομολογητική διάθεση η Έλενα Παπαρίζου.
Διαβάστε το στο in.grΈλενα Παπαρίζου: «Στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»
Η Έλενα Παπαρίζου μιλώντας στον Pride 98,6 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάθλιψη που πέρασε για πρώτη φορά στην εφηβεία της. «Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλάει μέσα του. Έχω υπάρξει και βουδίστρια […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΈλενα Παπαρίζου: Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα- Στα 13 είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητα
Για την σεξουαλικότητά της στην περίοδο της εφηβείας μίλησε η Έλενα Παπαρίζου, λέγοντας ότι ξεκίνησε να επισκέπτεται ψυχολόγο όταν ήταν ακόμη στο σχολείο.
Διαβάστε το στο thebest.grΈλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»
Στην κατάθλιψη που πέρασε για πρώτη φορά στην εφηβεία της αναφέρθηκε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έδωσε συνέντευξη στον Pride 98,6 και τον Τάσο Μπιμπισίδη και μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της.Στην κατάθλιψη που πέρασε για πρώτη φορά στην εφηβεία της αναφέρθηκε η Έλενα Παπαρίζου, η οποία έδωσε συνέντευξη στον Pride 98,6 και τον Τάσο Μπιμπισίδη και μίλησε για πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της. «Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»
Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συζήτηση έκανε η Έλενα Παπαρίζου στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6 με
To άρθρο Έλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα και εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλενα Παπαρίζου: Τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, είχα αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητα μου
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Έλενα Παπαρίζου στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98,6 όπου μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής της. Αρχικά, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε για πρώτη φορά στην εφηβεία της. «Πέρασα πρώτη φορά κατάθλιψη στα 13 μου. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση, δεν ήξερα τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈλενα Παπαρίζου: «Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα»
Όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου σε συνέντευξη που παραχώρησε προσφάτως στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6.
Διαβάστε το στο neolaia.grΈλενα Παπαρίζου: «Στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου – Τα παιδιά γεννιούνται άφυλα»
"Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος. Στο σχολείο άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος 2 φορές την εβδομάδα", εξομολογείται η Έλενα Παπαρίζου.
Διαβάστε το στο pagenews.grΈλενα Παπαρίζου: "Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου"
"Στα 13 μου αναποδογύρισε ο κόσμος"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΈλενα Παπαρίζου: «Κι εγώ είχα στα 13 μου αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»
Η Έλενα Παπαρίζου άμεση και ειλικρινής μίλησε για τη στήριξη που είχε από το περιβάλλον του σχολείου από τα 13 της χρόνια, αλλά και για το θέμα της σεξουαλικότητας. Στην κουβέντα που έκανε με τον Τάσο Μπιμπισίδη στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6 η τραγουδίστρια διηγήθηκε προσωπικές στιγμές από τη ζωή της. «Πιστεύω ότι […]
The post Έλενα Παπαρίζου: «Κι εγώ είχα στα 13 μου αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr