Τσιτσιπάς: “Πριν 3-4 χρόνια θα περνούσα 2 εβδομάδες κλειδωμένος στο δωμάτιό μου”

10:52 - 22/03/2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενόψει της πρεμιέρας του στο Miami Open μίλησε για τη φυσική του κατάσταση, εκφράζοντας την αισιοδοξία του να μην αγωνιστεί με πόνο, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές της ρουτίνας του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο3) απουσίασε από το Ακαπούλκο τον περασμένο μήνα και συνέχισε να είναι επηρεασμένος στο Indian Wells αλλά καθώς προετοιμάζεται για το Miami Open, ελπίζει […] The post Τσιτσιπάς: “Πριν 3-4 χρόνια θα περνούσα 2 εβδομάδες κλειδωμένος στο δωμάτιό μου” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εξομολόγηση Τσιτσιπά: «Περνούσα δύο εβδομάδες κλειδωμένος στο δωμάτιό μου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έλειψε από το Ακαπούλκο στα τέλη του περασμένου μήνα λόγω τραυματισμού στον ώμο, ενώ συνέχισε να αισθάνεται πόνο που τον οδήγησε σε πρόωρο αποκλεισμό από το Indian Wells.Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έλειψε από το Ακαπούλκο στα τέλη του περασμένου μήνα λόγω τραυματισμού στον ώμο, ενώ συνέχισε να αισθάνεται πόνο που τον οδήγησε σε πρόωρο αποκλεισμό από το Indian Wells.Τώρα ο Έλληνας πρωταθλητής προετοιμάζεται για το «Miami Open», ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να παίξει χωρίς ενοχλήσεις στο δεύτερο ATP Masters 1000 της χρονιάς. «Όλα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τσιτσιπάς: Στην αρχή της καριέρας μου έμενα 15 μέρες κλειδωμένος στο δωμάτιό μου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έλειψε από το Ακαπούλκο στα τέλη του περασμένου μήνα λόγω τραυματισμού στον ώμο, ενώ συνέχισε να αισθάνεται πόνο που τον οδήγησε σε πρόωρο αποκλεισμό από το Indian…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα των Ακαδημιών της ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της ΑΕΚ – Ρεπό το Σαββατοκύριακο

Oμπράντοβιτς για το 0-2 της Παρτιζάν: «Όλα θα πάνε καλά, πιστεύω στην ομάδα»

Βαλμπουενά: «Η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός – Ενδιαφέρουσα πρόκληση η Athens Kallithea»

Στενός φίλος του Μπάλντοκ: «Ο Τζορτζ βρισκόταν στην καλύτερη φάση της ζωής του»

Έχει σηκώσει μανίκια και έχει ξεκινήσει δουλειά ο Ριμπάλτα