Επιστολή του Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του από τη φυλακή: «Λυπάμαι για την απόφασή σου και ελπίζω σε μία δεύτερη ευκαιρία»

10:38 - 22/03/2023

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει στη φυλακή στη Βαρκελώνη, μετά την κατηγορία για σεξουαλική επίθεση και βιασμό μίας 23χρονης κοπέλας σε μπαρ, γεγονός που οδήγησε τη σύζυγό του σε αίτηση διαζυγίου. H Χοάνα Σανθ είχε επισκεφθεί τον Ντάνι Άλβες στη φυλακή και υποστήριξε ότι θα μείνει στο πλευρό του, όμως η παραδοχή για σεξουαλική επαφή με ... Περισσότερα To άρθρο Επιστολή του Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του από τη φυλακή: «Λυπάμαι για την απόφασή σου και ελπίζω σε μία δεύτερη ευκαιρία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επιστολή του Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του: «Σύντομα θα αποδείξω την αθωότητά μου»

Την πίστη ότι θα καταφέρει και μάλιστα αρκετά σύντομα να αποδείξει την αθωότητά του σε όλο τον κόσμο εκφράζει ο Ντάνι Άλβες σε επιστολή που έστειλε στην σύζυγό του, η οποία έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά την υπόθεση βιασμού. Σε αυτή εκφράζει την αγάπη του προς αυτή και την οικογένειά τους αλλά και την ελπίδα […] The post Επιστολή του Ντάνι Άλβες στη σύζυγό του: «Σύντομα θα αποδείξω την αθωότητά μου» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Θέλτα – Μπαρτσελόνα 2-2: Αυτοκτονία για τους Καταλανούς που «πέταξαν» δυο πόντους στο Βίγκο

Πάρμα – Αταλάντα 1-3: Έπιασε την Ίντερ στην κορυφή της Serie A η ομάδα του Γκασπερίνι

Άρης – Βόλος: Ο Θοδωρής Καρυπίδης διαμαρτυρήθηκε στον Τσαγκαράκη για τις διαιτητικές του αποφάσεις

Κατερίνα Λέχου: Μου «φορτώθηκε» ότι η γυναίκα δεν είναι τόσο δυνατή όσο ένας άντρας

Ελεονώρα Μελέτη: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της – Το βίντεο με το γιορτινό σκηνικό

The Voice: O Χρήστος Μάστορας κάνει push ups με παίκτη και ο Γιώργος Μαζωνάκης μετράει τις κάμψεις