Στέφανος Τσιτσιπάς: «Οι μπάλες φταίνε για τον τραυματισμό μου – Έπαιξα αναγκαστικά στο Indian Wells»

10:20 - 22/03/2023

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Μαϊάμι Όπεν και στις δηλώσεις του στο περιθώριο του τουρνουά, δεν απέφυγε να ρίξει… βολές στην ATP. Μετά τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Στέφανος Τσιτσιπάς διαμαρτυρήθηκε για την αλλαγή στις μπάλες των αγώνων και μάλιστα υποστήριξε ότι αυτός ήταν ο λόγος του τραυματισμού του στον ώμο. ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Οι μπάλες φταίνε για τον τραυματισμό μου – Έπαιξα αναγκαστικά στο Indian Wells» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Οι νέες μπάλες ευθύνονται για τον τραυματισμό μου, έπαιξα αναγκαστικά στο Indian Wells»

Λίγο πριν ριχτεί στη μάχη του Miami Open, ο Έλληνας πρωταθλητής εξηγεί μερικά πράγματα.

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τι σημαίνουν οι νέοι δασμοί Τραμπ για την Ελλάδα – 20 ερωτήσεις και απαντήσεις

Νέλλη Γκίνη: Έβγαλα πολλά χρήματα, όχι από τις ταινίες και το θέατρο, αλλά από τα νυχτερινά μαγαζιά

Συγκινήσεις με μοναδικές πρεμιέρες, ταινίες και σειρές στο Cinobo τον Απρίλιο

Όραση: Η σιωπηρή επιδημία που επηρεάζει εκατομμύρια ανθρώπους – Συμβουλές προστασίας από ειδικούς

Athens Fashion Week: Πρώην παίκτρια του My Style Rocks ως ζόμπι

Εξαφάνιση 46χρονης από την Ηλιούπολη – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»