Κασναφέρης: «Πιο πιθανό είναι να βγάλω εγώ μαλλιά παρά να ολοκληρωθούν τα playoffs»

18:12 - 21/03/2023

Κασναφέρης: «Πιο πιθανό είναι να βγάλω εγώ μαλλιά παρά να ολοκληρωθούν τα playoffs» 21/03/2023 Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Κασναφέρης, με τον παλιό ρέφερι και πρώην τεχνικό διευθυντή της Λαμίας να μιλάει για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον χαμό που γίνεται με τη διαιτησία! Αρχικά, ανέφερε για το αν θα ολοκληρωθούν τα playoffs: «Πιο πιθανό είναι να βγάλω εγώ μαλλιά παρά να ολοκληρωθούν τα playoffs. Κάθε μέρα έχει και μία έκπληξη, είναι τραγέλαφος όλο αυτό, που συμβαίνει, και στην πάνω, αλλά και την κάτω κατηγορία. Εγώ προσωπικά δεν έχω ζήσει τέτοια τοξικότητα, υπάρχει ανυπαρξία των θεσμικών παραγόντων και ο καθένας τραβάει το σχοινί χωρίς

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κασναφέρης: «Πιο πιθανό είναι να βγάλω εγώ μαλλιά παρά να ολοκληρωθούν τα Play Off»

Ο Γιώργος Κασναφέρης μίλησε για τη διαιτησία, τη διαδικασία των πλέι οφ και τους ξένους ρέφερι.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Κασναφέρης: ««Πιο πιθανό είναι να βγάλω εγώ μαλλιά παρά να ολοκληρωθούν τα playoffs»

Ο Γιώργος Κασναφέρης, ήταν… χείμαρρος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνική εκπομπή σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στα περί διαιτησίας στην Superleague και τα playoffs.

Διαβάστε το στο to10.gr

Κασναφέρης : «Πιο πιθανό είναι να βγάλω… μαλλιά παρά να ολοκληρωθούν τα playoff»!

Για τα όσα γίνονται στον χώρο της διαιτησίας μίλησε ο Γιώργος Κασναφέρης, με τον παλαίμαχο διαιτητή και πρώην τεχνικό διευθυντή της Λαμίας να αναφέρεται για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, τις συγκρούσεις των ομάδων με φόντο τη διαιτησία, την πιθανότητα να μην ολοκληρωθούν τα playoffs της Σούπερ Λίγκας, αλλά και το θέμα με τους ξένους […] The post Κασναφέρης : «Πιο πιθανό είναι να βγάλω… μαλλιά παρά να ολοκληρωθούν τα playoff»! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)