Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκοψη φάρσα του Βλάσση»
14:50 - 21/03/2023
Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε η Πωλίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ1 […]
The post Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκοψη φάρσα του Βλάσση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκοψη φάρσα του Βλάσση»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε την Τρίτη 21/3 η Πωλίνα. Η γνωστή
To άρθρο Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκοψη φάρσα του Βλάσση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠωλίνα: “Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος – Ήταν η πιο άκομψη φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου”
Η Πωλίνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» την Τρίτη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επική φάρσα που της είχε κάνει τη δεκαετία του ’90 ο Βλάσσης Μπονάτσος, μέσω της οποίας έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της. “Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση. Έμεινε στην ιστορία ως η […]
The post Πωλίνα: “Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος – Ήταν η πιο άκομψη φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr