Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκοψη φάρσα του Βλάσση»

14:50 - 21/03/2023

Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε η Πωλίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ1 […] The post Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκοψη φάρσα του Βλάσση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκοψη φάρσα του Βλάσση»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε την Τρίτη 21/3 η Πωλίνα. Η γνωστή To άρθρο Πωλίνα: «Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος, ήταν η πιο άκοψη φάρσα του Βλάσση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πωλίνα: “Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος – Ήταν η πιο άκομψη φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου”

Η Πωλίνα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» την Τρίτη. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επική φάρσα που της είχε κάνει τη δεκαετία του ’90 ο Βλάσσης Μπονάτσος, μέσω της οποίας έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της. “Έχουν περάσει 28 χρόνια από εκείνη τη φάρσα του Βλάσση. Έμεινε στην ιστορία ως η […] The post Πωλίνα: “Έμαθε όλο το Χαλάνδρι ότι ήμουν έγκυος – Ήταν η πιο άκομψη φάρσα του Βλάσση Μπονάτσου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»