Θοδωρής Μαραντίνης: «Παρασύρθηκα και υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών στιγμών»
14:40 - 21/03/2023
Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα έδωσε συνέντευξη ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά του, τους […]
The post Θοδωρής Μαραντίνης: «Παρασύρθηκα και υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών στιγμών» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Μαραντίνης: «Υπερέβαλα λίγο στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών, παρασύρθηκα»
«Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις» δήλωσε ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΘοδωρής Μαραντίνης: Υπερέβαλα λίγο στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών, παρασύρθηκα
«Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις» δήλωσε ο τραγουδιστής
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΘοδωρής Μαραντίνης: Υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών, παρασύρθηκα
Ο Θοδωρής Μαραντίνης αναγνωρίζει ως σημαντικότερα γεγονότα στη ζωή του, την απόκτηση των παιδιών του και την δημιουργία του συγκροτήματος Onirama και παραδέχεται ότι υπερέβαλλε στην έκθεση προσωπικών του στιγμών. Ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρει πως είναι πολύ φυσιολογικό κάποιες στιγμές να υπάρχει ένταση στα μέλη του συγκροτήματος και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον. «Είναι απαραίτητο ... Περισσότερα
To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: Υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών, παρασύρθηκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΘοδωρής Μαραντίνης: «Κάποια στιγμή υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα»
Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη», με αφορμή τις εμφανίσεις του στο Παλλάς. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για τα παιδιά του, τους Onirama, ενώ παραδέχθηκε ότι υπερέβαλε στην έκθεση προσωπικών του στιγμών. «Η δεκαετία των 00’s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΘοδωρής Μαραντίνης: «Παρασύρθηκα και υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών στιγμών»
Για τα παιδιά του και τους Onirama, μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα ενώ παραδέχθηκε ότι υπερέβαλε στην έκθεση προσωπικών του στιγμών.Για τα παιδιά του και τους Onirama, μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα ενώ παραδέχθηκε ότι υπερέβαλε στην έκθεση προσωπικών του στιγμών.«Η δεκαετία των 00’s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘοδωρής Μαραντίνης: «Παρασύρθηκα και υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών στιγμών»
Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και την Φωτεινή Λάσπα, με αφορμή τις εμφανίσεις
To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Παρασύρθηκα και υπερέβαλα στην έκθεση προσωπικών στιγμών» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘοδωρής Μαραντίνης: «Υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα»
Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τις σημαντικές στιγμής στη ζωή του και τους «Onirama».
Διαβάστε το στο neolaia.gr