Γιώτα Νέγκα: Αυτό είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο
09:10 - 31/01/2020
Τη Γιώτα Νέγκα υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο “The 2night Show” το βράδυ της Πέμπτης. Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, αποκάλυψε […]
The post Γιώτα Νέγκα: Αυτό είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώτα Νέγκα: Αυτό είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο (βίντεο)
Το αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓιώτα Νέγκα: Αποκάλυψε το πραγματικό της όνομα
Το πραγματικό της ονοματεπώνυμο αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης η τραγουδίστρια Γιώτα Νέγκα.
Διαβάστε το στο in.grΑυτό είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο της Γιώτας Νέγκα!
Καλεσμένη στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Γιώτα Νέγκα, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποιο είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο.
«Το...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑυτό είναι το πραγματικό όνομα της Γιώτας Νέγκα
Η ομάδα του Πρωινού σχολίασε τη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην εκπομπή “The 2night show”, η Γιώτα Νέγκα.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώτα Νέγκα: Αυτό είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο
Στην εκπομπή “The 2night Show” φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, η Γιώτα Νέγκα.
Η γνωστή τραγουδίστρια, μάλιστα, αποκάλυψε στο φινάλε της συζήτησής τους και ποιο είναι το πραγματικό της ονοματεπώνυμο.
«Το Νέγκα δεν είναι το πραγματικό μου επίθετο. Το όνομα Νέγκα είναι καλλιτεχνικό μου τώρα, αλλά είναι το όνομα του πρώην συζύγου μου. Μου έχουν κάνει τρελές πλάκες με το Νέγκα και Mega, “όλοι Νέγκα”, “Νεγκαlicious” και διάφορα τέτοια.
Το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο είναι Παναγιώτα Τσεγρένη, απλά το Νέγκα το βρήκα πιο εύηχο», είπε η Γιώτα Νέγκα.
Διαβάστε το στο thestival.grΠοιο είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο της Γιώτας Νέγκα; (ΒΙΝΤΕΟ)
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Γιώτα Νέγκα...
The post Ποιο είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο της Γιώτας Νέγκα; (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr