Η Έλλη Κοκκίνου για τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη: «Εγώ τον γνώρισα στη Δέσποινα Βανδή»

09:42 - 21/03/2023

Για τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, απάντησε η Έλλη Κοκκίνου. «Με την […] The post Η Έλλη Κοκκίνου για τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη: «Εγώ τον γνώρισα στη Δέσποινα Βανδή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποκάλυψη της Έλλης Κοκκίνου για τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη: «Εγώ τον γνώρισα στη Δέσποινα Βανδή»

Για τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, απάντησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών η Έλλη Κοκκίνου και έκανε και μια αποκάλυψη.Για τον σύντροφο της Μελίνας Νικολαϊδη, τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, απάντησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών η Έλλη Κοκκίνου και έκανε και μια αποκάλυψη.«Με την Δέσποινα Βανδή είμαστε φίλες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Εγώ την έφερα στο γυμναστήριο, εγώ πάω από πέρυσι στον Αλέξανδρο, τώρα της τον γνώρισα και έρχεται και εκείνη», ανέφερε αρχικά η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»