Μανώλης Χιώτης: Σαν σήμερα γεννήθηκε και πέθανε - Το αφιέρωμα της Φίνος Φιλμς

09:28 - 21/03/2023

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media της εταιρείας παραγωγής

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μανώλης Χιώτης: Γεννήθηκε και πέθανε σαν σήμερα – Το βίντεο αφιέρωμα

Σήμερα είναι διπλή επέτειος για τον Μανώλη Χιώτη, αφού γεννήθηκε και πέθανε την ίδια ημέρα με διαφορά πενήντα ετών, σύμφωνα με τη Φίνος Φιλμ, η οποία ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο αφιέρωμα στον «αριστοκράτη ρεμπέτη». Ειδικότερα, η Φίνος Φιλμ γράφει: Πρωτοπόρος, ευρηματικός και εξαιρετικά ταλαντούχος, ο Μανώλης Χιώτης δικαίως χαρακτηρίστηκε «αριστοκράτης ρεμπέτης», αφού κατάφερε να συμφιλιώσει την λεγόμενη καλή κοινωνία με το μπουζούκι και να καθιερώσει το αρχοντορεμπέτικο την δεκαετία του ’50. Έφερε επανάσταση στην ελληνική μουσική όταν επινόησε το τετράχορδο μπουζούκι, ενώ εφάρμοσε πρώτος την χρήση ενισχυτή στις εμφανίσεις του. Οι διακρίσεις του ξεπέρασαν τα σύνορα τη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

ΗΠΑ: Συνελήφθη άνδρας στην Καλιφόρνια που απείλησε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ

Μυρτώ Αλικάκη: Η σχέση μου με τα παιδιά μου είναι από τους πιο βασικούς πυλώνες της ζωής μου, δεν τους δίνω ποτέ συμβουλές

Ο άνθρωπος που διαπραγματεύτηκε την εκεχειρία στο Λίβανο λέει ότι «ξεκλειδώνει» συμφωνία και για τη Γάζα

Θάνος Παπαδόπουλος: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο ηθοποιός

Γκουτέρες: Η κατάπαυση του πυρός στο Λίβανο «πρώτη αχτίδα ελπίδας»

Σε ρυθμούς αργίας η Wall Street – Μικρές απώλειες και χαμηλοί τζίροι