Masterchef – Πορφύρης: Η Πωλίνα μπορεί να είναι μικρή και άβγαλτη, αλλά είναι οχιά

22:36 - 20/03/2023

Ο «έμπειρος» Γιώργος Πορφύρης, δεν μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του από την κακή συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών του στο MasterChef 2023. Για πρώτη φορά, μάλιστα, φάνηκε να είναι επηρεασμένος. Ο Πορφγύρης ανέφερε μάλιστα στην κάμερα ότι «δεν είναι ο Hulk» για να μπορεί να αντιμετωπίσει όλους τους συμπαίκτες του, και φάνηκε να βρίσκεται σε δύσκολη ... Περισσότερα To άρθρο Masterchef – Πορφύρης: Η Πωλίνα μπορεί να είναι μικρή και άβγαλτη, αλλά είναι οχιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

MasterChef: «Βόμβες» από τον Γιώργο Πορφύρη – «Πάντα υπάρχει ένας ρουφιάνος – Η Πωλίνα μπορεί να είναι μικρή και άβγαλτη, αλλά είναι οχιά»

Την απογοήτευσή του από την κακή συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών του στο MasterChef εξέφρασε δημόσια ο Γιώργος Πορφύρης και για πρώτη φορά φάνηκε να είναι επηρεασμένος. Ο παίκτης δεν είχε καλή διάθεση στην δοκιμασία της Δευτέρας (20/3) και είπε στην κάμερα ότι «δεν είναι ο Hulk» για να μπορεί να τους αντιμετωπίσει όλους. Το bullying που δέχεται μέσα στο σπίτι του διαγωνισμού, όπως ανέφερε, είναι μεγάλο και δεν αντέχει άλλο να ακούει εκφράσεις όπως: «Εγώ θα σε βγάλω έξω από το σπίτι», «Τσόκαρο», «Καραγκιόζη». «Κάποια παιδιά, από την πρώτη μέρα που έχω μπει, ξέρω ότι με κράζουν, είτε από πίσω μου, είτε σε παρέες, είτε μέσα στο παιχνίδι. Έχουν πέσει και οι ρουφιανιές γιατί πάντα θα υπάρχει

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

MasterChef: «Η Πωλίνα φαίνεται μικρή και άβγαλτη, αλλά είναι οχιά»

Την απογοήτευσή του από την κακή συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών του στο MasterChef εξέφρασε δημόσια ο Πορφύρης και για πρώτη φορά […] The post MasterChef: «Η Πωλίνα φαίνεται μικρή και άβγαλτη, αλλά είναι οχιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

MasterChef: «Η Πωλίνα μπορεί να είναι μικρή και άβγαλτη αλλά είναι οχιά»

Την απογοήτευσή του από την κακή συμπεριφορά ορισμένων συμπαικτών του στο MasterChef εξέφρασε δημόσια ο Πορφύρης και για πρώτη φορά φάνηκε να είναι επηρεασμένος. Ο παίκτης δεν είχε καλή διάθεση στην αποψινή δοκιμασία και είπε στην κάμερα ότι «δεν είναι ο Hulk» για να μπορεί να τους αντιμετωπίσει όλους. Το bullying που δέχεται μέσα στο […] The post MasterChef: «Η Πωλίνα μπορεί να είναι μικρή και άβγαλτη αλλά είναι οχιά» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Μάριος Ηλιόπουλος τα «έσπασε» στα μπουζούκια: Τον σκέπασε βουνό από πανέρια

Δουβίκας, Πέλκας, Αλεξανδρόπουλος και Μανδάς αποκαλύπτονται στον ΟΠΑΠ πριν τον αγώνα με τη Φινλανδία

H εθιστική σειρά Tell Me Lies τώρα διαθέσιμη στο Disney+

«Βόμβες» Σαμαρά με συνέντευξή του στο «Βήμα»: Ζητά παραίτηση Γεραπετρίτη και προτείνει Καραμανλή για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Υπουργείο Εργασίας: Οι ωφελούμενοι των προγραμμάτων της ΔΥΠΑ ξεπέρασαν τους 200.000 την τελευταία πενταετία

5+1 μοναδικά χωριά της Καρδίτσας γύρω από την λίμνη Πλαστήρα