Θοδωρής Αθερίδης: Ποζάρει με τον εγγονό του και λάμπει από ευτυχία – Φωτογραφίες
18:18 - 20/03/2023
Ο Θοδωρής Αθερίδης απολαμβάνει τον ρόλο του παππού από τον Σεπτέμβριο του 2019, όπου η κόρη του Φωτεινή έφερε στον κόσμο τον εγγονό του. Όπως είναι φυσικό ο γνωστός ηθοποιός έχει ξετρελαθεί με τον μικρό Θοδωρή, ο οποίος έχει πάρει το όνομά του και το παραδέχεται αυτό σε κάθε του συνέντευξη. Το απόγευμα της Δευτέρας […]
The post Θοδωρής Αθερίδης: Ποζάρει με τον εγγονό του και λάμπει από ευτυχία – Φωτογραφίες appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Αθερίδης: Οι νέες φωτογραφίες με τον εγγονό του είναι το κάτι άλλο
Ο Θοδωρής Junior φόρεσε το σακάκι του παππού του και είναι αξιολάτρευτος.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο mothersblog.grΘοδωρής Αθερίδης: H βόλτα με τον εγγονό του και τα τρυφερά στιγμιότυπα
Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει αδυναμία στον εγγονό του και το εκφράζει με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία. Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο ίδιος είχε εξομολογηθεί: «Με τον εγγονό μου έχω τρελαθεί πιο πολύ από όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου. Πήγα προχθές να δω τον εγγονό μου κι επειδή έπαιζε με τους φίλους του […]
The post Θοδωρής Αθερίδης: H βόλτα με τον εγγονό του και τα τρυφερά στιγμιότυπα appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr