Συγκλονίζει η Έλενα Γκρέκου: «Ο σύντροφός μου πέθανε λίγο πριν παντρευτούμε»

16:18 - 20/03/2023

Η Έλενα Γκρέκου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Μαρία Αντωνά. Η γνωστή τραγουδίστρια, […] The post Συγκλονίζει η Έλενα Γκρέκου: «Ο σύντροφός μου πέθανε λίγο πριν παντρευτούμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Γκρέκου: Έχασα τον σύντροφό μου λίγο πριν ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας

“Έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό και μάλιστα για δεύτερη-τρίτη φορά στη ζωή μου” ανέφερε η Έλενα Γκρέκου. Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Έλενα Γκρέκου στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και στην Μαρία Αντωνά. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια του συντρόφου της, λίγο πριν παντρευτούν. «Εγώ επειδή κλείστηκα ... Περισσότερα To άρθρο Έλενα Γκρέκου: Έχασα τον σύντροφό μου λίγο πριν ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Έλενα Γκρέκου: «Ο σύντροφός μου πέθανε λίγο πριν παντρευτούμε…»

«Κόντεψα να παρεξηγηθώ...»

Διαβάστε το στο in.gr

Σοκ! Ο σύντροφος της Έλενας Γκρέκου πέθανε λίγο πριν παντρευτούν

Η Έλενα Γκρέκου μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Μαρία Αντωνά.Η Έλενα Γκρέκου μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Μαρία Αντωνά.Η γνωστή τραγουδίστρια, που φέτος συμμετείχε στο J2US, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ επειδή κλείστηκα πολύ στο σπίτι τα τελευταία χρόνια και δεν ασχολήθηκα καθόλου, ούτε με τη δουλειά να βγάλω μια δισκογραφία, ούτε να βγαίνω έξω… κόντεψα να παρεξηγηθώ πολλές φορές από φίλους […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση από την Έλενα Γκρέκου: «Ο σύντροφός μου πέθανε λίγο πριν παντρευτούμε»

«Κλείστηκα σπίτι τα τελευταία χρόνια και δεν ασχολήθηκα καθόλου, ούτε με τη δουλειά, ούτε να βγαίνω έξω και κόντεψα να παρεξηγηθώ»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»