Χρήση αλεύρων από έντομα στα τρόφιμα: Τι απαντά στην αγωνία των καταναλωτών η επίτροπος της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδου
14:54 - 20/03/2023
Η έγκριση κυκλοφορίας τροφίμων, που περιλαμβάνουν συστατικά από έντομα και ειδικότερα γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα στην ΕΕ, «προκαλεί αναστάτωση στους καταναλωτές και εύλογη ανησυχία σε επιστημονικούς φορείς». Και για το λόγο αυτό, η ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ, Μαρία Σπυράκη, έθεσε το θέμα με γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και έλαβε «μια καταρχήν διαβεβαίωση» […]
The post Χρήση αλεύρων από έντομα στα τρόφιμα: Τι απαντά στην αγωνία των καταναλωτών η επίτροπος της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδου appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr