Άλευρα από γρύλλους, αλευροσκοούληκα και ακρίδες στο τραπέζι των Ευρωπαίων – Στην Κομισιόν το θέμα από τη Μαρία Σπυράκη
12:22 - 20/03/2023
Στην Κομισιόν το θέμα της συμπερίληψης αλεύρων εντόμων στα τρόφιμα με ερώτηση της Μαρίας Σπυράκη Στέλλα Κυριακίδου: Υποχρεωτική η αναγραφή των συστατικών των νέων τροφίμων σε εμφανές σημείο Η έγκριση κυκλοφορίας τροφίμων που περιλαμβάνουν συστατικά από έντομα και ειδικότερα γρύλλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα στην ΕΕ, προκαλεί αναστάτωση στους καταναλωτές και εύλογη ανησυχία σε επιστημονικούς φορείς. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr