Παντελής Τουτουντζής: «Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου»
12:12 - 20/03/2023
Καλεσμένος στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Δευτέρας ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make-up artist, που φέτος […]
The post Παντελής Τουτουντζής: «Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παντελής Τουτουντζής: «Με έδιωξαν από μαγαζί επειδή με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου»
«Δίνω μάχη» είπε, μεταξύ άλλων, ο makeup artist - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΠαντελής Τουτουντζής: Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου
Mου έχει τύχει να μου έχει πάρει δώρο ο σύντροφός μου και επειδή είμαστε σε δημόσιο χώρο να μη μπορώ να τον πάρω αγκαλιά.
Διαβάστε το στο in.grΠαντελής Τουτουντζής: Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου – Μας είπαν «θα θέλαμε να φύγετε»
Καλεσμένος στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε τη Δευτέρα (20/3) ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make-up artist, που φέτος συμμετέχει στο J2US στο πλάι της Κατερίνας Στανίση, με αφορμή τη συνάντηση Δέσποινας Βανδή-Αντώνη Ρέμου επί σκηνής, σχολίασε το σκηνικό των προηγούμενων εβδομάδων ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη και το περιβόητο πλέον ζεϊμπέκικο του ηθοποιού. «Με ρώτησε μια φορά μία δημοσιογράφος και της λέω: εμένα ρωτάς αν με πειράζει το να εκφράζει κάποιος τα συναισθήματά του; Εμένα με ρωτάς αν με πειράζει το αν χαίρεται κάποιος με αυτό που έχει στη ζωή του; Στην τελική, πού το έκανε η γυναίκα; Σε ένα κέντρο διασκέδασης. Του βγήκε του ανθρ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠαντελής Τουτουντζής: «Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου»
Ο Παντελής Τουτουντζής, ο γνωστός make-up artist, που φέτος συμμετέχει στο J2US στο πλάι της Κατερίνας Στανίση, σχολίασε το σκηνικό των προηγούμενων εβδομάδων ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.Ο Παντελής Τουτουντζής, ο γνωστός make-up artist, που φέτος συμμετέχει στο J2US στο πλάι της Κατερίνας Στανίση, σχολίασε το σκηνικό των προηγούμενων εβδομάδων ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.«Με ρώτησε μια φορά μία δημοσιογράφος και της λέω: εμένα ρωτάς αν με πειράζει το να εκφράζει κάποιος τα συναισθήματά του; Εμένα με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠαντελής Τουτουντζής: «Με έδιωξαν από μαγαζί επειδή με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου»
Ένα δυσάρεστο συμβάν που βίωσε μαζί με τον σύντροφό του περιέγραψε ο Παντελής Τουτουντζής σε δηλώσεις που έκανε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου. Ο makeup artist συμμετείχε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και προχώρησε σε μια εξομολόγηση για το περιστατικό που βίωσε με τον σύντροφό του, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδάκια. Αφορμή για αυτό, στάθηκε μία συζήτηση […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΠαντελής Τουτουντζής: "Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου"
"Εγώ ακόμα δίνω μάχη. Αυτά τα βρίσκω πολύ κλισέ"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΠαντελής Τουτουντζής – «Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 20/3 ο Παντελής Τουτουντζής. Ο γνωστός make-up artist, που φέτος συμμετέχει στο J2US στο πλάι της Κατερίνας Στανίση, με αφορμή τη συνάντηση Βανδή-Ρέμου επί σκηνής, σχολίασε το σκηνικό των προηγούμενων εβδομάδων ανάμεσα στην τραγουδίστρια και τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη. «Με ρώτησε μια φορά […]
The post Παντελής Τουτουντζής – «Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί με πήρε αγκαλιά ο σύντροφός μου» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΠαντελής Τουτουντζής: «Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί ο σύντροφός μου με πήρε αγκαλιά»
Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε τη Δευτέρα ο Παντελής Τουτουντζής. Ο celebrity make up artist συμμετέχει στο φετινό J2US με coach την Κατερίνα Στανίση. Ο beauty expert μίλησε μεταξύ άλλων και για το viral βίντεο με τον χορό του Βασίλη Μπισμπίκη στην πίστα του Έναστρον αλλά και για τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης του […]
The post Παντελής Τουτουντζής: «Μας έχουν διώξει από μαγαζί γιατί ο σύντροφός μου με πήρε αγκαλιά» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr