Καραμανλής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Παραιτήθηκα γιατί στον τομέα πολιτικής μου εποπτείας συνέβη μια ανείπωτη τραγωδία

12:04 - 20/03/2023

«Η τραγωδία των Τεμπών συγκλόνισε την χώρα μας. Πρωτίστως οφείλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας οδύνη και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», τόνισε την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που ξεκίνησε τις εργασίες της με κεντρικό θέμα τη διερεύνηση των διαχρονικών παθογενειών του σιδηροδρομικού δικτύου στη χώρα μας, ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής. Έχουμε απέναντί μας τις οικογένειες των θυμάτων και μια κοινωνία που πενθεί και για τον λόγο αυτό έχουμε ιερές υποχρεώσεις. Να αναλάβουμε ο καθένας τις ευθύνες του να πούμε όλη την αλήθεια και να αφήσουμε απέξω μικροκομματικές σκοπιμότητες. Να δούμε με ειλικρίνεια όλα τα λάθη για να μην επαναληφθούν ποτέ. Γ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καραμανλής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας: Παραιτήθηκα γιατί στον τομέα πολιτικής μου εποπτείας συνέβη μια ανείπωτη τραγωδία

«Η τραγωδία των Τεμπών συγκλόνισε την χώρα μας. Πρωτίστως οφείλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας οδύνη και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», τόνισε την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.«Η τραγωδία των Τεμπών συγκλόνισε την χώρα μας. Πρωτίστως οφείλουμε να εκφράσουμε την βαθιά μας οδύνη και τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», τόνισε την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.«Έχουμε απέναντί μας τις οικογένειες των θυμάτων και μια κοινωνία που πενθεί και για τον λόγο αυτό έχουμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καραμανλής: «Παραιτήθηκα γιατί στον τομέα εποπτείας μου συνέβη μια τραγωδία»

Στην απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών έπειτα από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη αναφέρθηκε στην αρχή της τοποθέτησής του στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή, ο Κώστας Καραμανλής.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Καραμανλής στη Βουλή: Παραιτήθηκα γιατί στον τομέα πολιτικής μου εποπτείας, συνέβη μια τραγωδία

Πηγή The post Καραμανλής στη Βουλή: Παραιτήθηκα γιατί στον τομέα πολιτικής μου εποπτείας, συνέβη μια τραγωδία appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Καραμανλής: Παραιτήθηκα γιατί στον τομέα εποπτείας μου συνέβη μια τραγωδία – Δείτε live

Με αναφορές στην απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Μεταφορών μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη ξεκίνησε την τοποθέτησή του στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή, ο Κώστας Καραμανλής. «Παραιτήθηκα γιατί στον τομέα της πολιτικής μου εποπτείας συνέβη μια ανείπωτη τραγωδία, γιατί σέβομαι τον ανθρώπινο πόνο. Ούτε είχα, ούτε έχω εξάρτηση […]

Διαβάστε το στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Φωτιά και έκρηξη από βραχυκύκλωμα σε καφετέρια στο Παγκράτι – Τραυματίστηκαν 6 άτομα

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/11/2024

Η έμπνευση Μεντιλίμπαρ που διέλυσε την ΑΕΚ – Τεράστια λάθη ο Αλμέιδα

ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Προηγούνται Σωκράτης Φάμελλος με 49% και Παύλος Πολάκης με 44% – Τα πρώτα αποτελέσματα

Τουλάχιστον 84 νεκροί μέσα σε μία ημέρα από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο