Σταύρος Νικολαΐδης: Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό – «Χτύπησα σε ένα αμάξι σταθμευμένο»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταύρος Νικολαΐδης: Σοκαριστικό τροχαίο για τον ηθοποιό – Διαλύθηκε το αυτοκίνητό του
Ο ηθοποιός έχει εφτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο καρπό
Διαβάστε το στο in.grΣταύρος Νικολαΐδης: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε πριν από μερικές μέρες ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος προχώρησε στις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις, δείχνοντας τα τραύματά του.
Διαβάστε το στο thebest.grΣταύρος Νικολαΐδης: Σοκαριστικό τροχαίο για τον ηθοποιό – Συντρίμμια το αυτοκίνητό του
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε πριν από μερικές μέρες ο Σταύρος Νικολαΐδης, για το οποίο μίλησε στο «Πρωινό μας» τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε πριν από μερικές μέρες ο Σταύρος Νικολαΐδης, για το οποίο μίλησε στο «Πρωινό μας» τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.«Δεν ήμουν πιωμένος, για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα καλή ορατότητα. Τράβηξε την προσοχή μου κάτι στο κινητό για δευτερόλεπτα, ευτυχώς φορούσα ζώνη. Ήρθε η […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταύρος Νικολαϊδης: Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό – Με μπαταρισμένο κεφάλι και σπασμένο καρπό βγήκε στον ΣΚΑΙ
Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» βγήκε σήμερα ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο ηθοποιός ο οποίος είχε ένα σοβαρό τροχαίο προχθές […]
The post Σταύρος Νικολαϊδης: Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό – Με μπαταρισμένο κεφάλι και σπασμένο καρπό βγήκε στον ΣΚΑΙ appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣταύρος Νικολαΐδης: Σοβαρό τροχαίο για τον ηθοποιό (ΒΙΝΤΕΟ)
«Η γυναίκα μου νόμιζε ότι ξεψυχάω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Είδα ότι πέρασαν 2-3 αμάξια αλλά δεν σταμάτησε κανείς» (ΒΙΝΤΕΟ)
Διαβάστε το στο neolaia.grΣταύρος Νικολαΐδης: Σοκαριστικό τροχαίο για τον ηθοποιό – Διαλύθηκε το αυτοκίνητό του (vid)
Ο ηθοποιός έχει εφτά ράμματα στο κεφάλι και σπασμένο καρπό.
Διαβάστε το στο to10.grΣταύρος Νικολαΐδης: Τροχαίο για τον ηθοποιό – Συντρίμμια το αυτοκίνητό του
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε πριν από μερικές μέρες ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος προχώρησε στις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις, δείχνοντας τα τραύματά του. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο «Πρωινό μας» τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και είπε αρχικά: «Δεν ήμουν πιωμένος, για να μην νομίζει ο κόσμος. Ήταν ένα λίγο περίεργο σημείο που δεν είχα […]
The post Σταύρος Νικολαΐδης: Τροχαίο για τον ηθοποιό – Συντρίμμια το αυτοκίνητό του appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr