Τρύφωνας Σαμαράς για Τζένη Μπαλατσινού: «Μπορεί να μην ήθελε κάποιον από την παλιά της ζωή»

01:38 - 20/03/2023

Ο Τρύφωνας Σαμαράς πέρασε το κατώφλι του After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά. Ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε σε διάσημες κυρίες […] The post Τρύφωνας Σαμαράς για Τζένη Μπαλατσινού: «Μπορεί να μην ήθελε κάποιον από την παλιά της ζωή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να μην ήθελε κάποιον από την παλιά της ζωή»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο celebrity hair stylist άνοιξε τα χαρτιά του στον Θέμη Γεωργαντά: «Διανύω μια περίοδο ήρεμη θα έλεγα. Δεν έχω προτεραιότητά μου την τηλεόραση αλλά το ατελιέ μου και μου αρέσει να δουλεύω με τις απλές γυναίκες, με έχουν ανάγκη. Είμαι σε μια περίοδο που θέλω να […] The post Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να μην ήθελε κάποιον από την παλιά της ζωή» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε