Ελένη Καστάνη για το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έληξε άδοξα, εγώ είχα πάθε κατάθλιψη κανονική

22:36 - 19/03/2023

“Ήταν τότε μωρό το παιδί μου, έβγαινα στο μπαλκόνι για να απλώσω την ποδιά μου και φώναζαν το όνομά μου ή μου έλεγαν «έλα δεν το πιστεύω» ανέφερε η Ελένη Καστάνη. Η Ελένη Καστάνη ήταν καλεσμένη στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για το απότομο τέλος της σειράς “Τι ψυχή θα παραδώσεις ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Καστάνη για το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έληξε άδοξα, εγώ είχα πάθε κατάθλιψη κανονική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ευγενία Σαμαρά: Ποζάρει με μπικίνι σε βράχια στην Ικαρία – «Ήμουνα νια και γέρασα» έγραψε

Σε μπελάδες οι Coldplay για το «kiss-cam»: O CEO της Astronomer εξετάζει νομικά μέτρα μετά την παραίτησή του

Σοφία Βογιατζάκη για τον θάνατο της μητέρας της: «Ήταν ένα μήνα σε κώμα, είχε γεμίσει το κεφαλάκι της αίμα»

Τραγωδία στην Πιερία: Νεκρός ανασύρθηκε 13χρονος στην παραλία του Κίτρους

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο νέων Εθνικών Θαλάσσιων Πάρκων σε Ιόνιο και Νότιο Αιγαίο

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έχασα από δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη