Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε «παρούσα» μαζί με την κόρη της Δάφνη

11:50 - 19/03/2023

Στον 11ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας βρέθηκε και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Η Μαρέβα Μητσοτάκη ήταν στον Ημιμαραθώνιο με την ομάδα «τρέξε μαζί μου». Μαζί της ήταν και η κόρη της Δάφνη Μητσοτάκη. Η ομάδα «Τρέξε Μαζί μου» μέλη της οποίας συμμετέχουν από το 2013 σε παρόμοιους αγώνες.   To άρθρο Η Μαρέβα Μητσοτάκη δήλωσε «παρούσα» μαζί με την κόρη της Δάφνη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ηλιάκη: Πρωινές χειροτεχνίες με την κόρη της

Η μικρή Κατερίνα παίζει με τις πλαστελίνες.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Νάντια Μπουλέ: Πρώτη φορά σε αεροπλάνο με την κόρη της

«Από τότε που ήρθε, η κοινωνική μου ζωή εξαντλείται στα πάρκα και στις παιδικές χαρές. Και δεν θα το άλλαζα με τίποτα», είχε εκμυστηρευτεί πρόσφατα η Νάντια Μπουλέ για την κόρη της. Ο καρπός του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ ήρθε στη ζωή πριν από 1,5 χρόνο περίπου. Η μικρή Σεμέλη Ρωξάνη έχει αλλάξει […] The post Νάντια Μπουλέ: Πρώτη φορά σε αεροπλάνο με την κόρη της appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Μαίρη Συνατσάκη: Στα γυρίσματα με την κόρη της

H Μαίρη Συνατσάκη ζει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς, 3 μήνες πριν έφερε στον κόσμο την κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της και δεν αντέχει να την αποχωριστεί ακόμα και όταν έχει να πάει στη δουλειά. Η Μαίρη Συνατσάκη ξεκίνησε μια […] The post Μαίρη Συνατσάκη: Στα γυρίσματα με την κόρη της appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

ΑΕΚ: Αμφίβολος ο Θωμάς Στρακόσα για την εθνική Αλβανίας

Χανιά: Η συγκινητική ανάρτηση της οικογένειας του 21χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στο φαράγγι της Σαμαριάς

Ευτυχία Φαναριώτη: «Έχασα 50 κιλά και είμαι σταθερή εδώ και 8 μήνες χωρίς το φάρμακο»

Χρίστος Δήμας: Ο νέος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών στην ορκωμοσία με τη μητέρα του

Κρήτη: Συνελήφθη ζευγάρι που τσακωνόταν σε live μετάδοση στο TikTok

Ανθή Βούλγαρη: Το ταξίδι ως τη μητρότητα – Η περιπέτεια υγείας, οι εξωσωματικές και το bullying του «πότε θα κάνεις παιδί»