Μαρία Αναστασοπούλου: «Ήταν ένα βήμα με μεγάλο ρίσκο»

19:16 - 18/03/2023

Η Μαρία Αναστασοπούλου φιλοξενήθηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής Είμαστε Μαζί με την Ελίνα Παπίλα. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων […] The post Μαρία Αναστασοπούλου: «Ήταν ένα βήμα με μεγάλο ρίσκο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αναστασοπούλου: Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένα σχολείο κάθε μέρα

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε για την μεγάλη της απόφαση να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».Πρεμιέρα με την Μαρία Αναστασοπούλου έκανε η Ελίνα Παπίλα στην εκπομπή «Είμαστε Μαζί», σήμερα στον ΑΝΤ1. Η δημοσιογράφος της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του καναλιού αποκάλυψε πως είναι η συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στην μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης. Αρχικά αναφέρθηκε στο ρίσκο που πήρε ξεκινώντας τη νέα της συνεργασία: «Το «Καλημέρα Ελλάδα» είναι μια πρόκληση από την αρχή ως το τέλος. Είναι μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τον Γιώργο, ήταν ένα βήμα με αρκετό ρίσκο αλλά τώρα μιλάω εκ του ασφαλούς γιατί λειτούργησε. Για αυτό είναι η ζ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»