Στέλιος Παρλιάρος: Ερχόντουσαν και μου παράγγελναν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τις πήγαιναν στα μπουζούκια
13:00 - 18/03/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε ο γνωστός pastry chef Στέλιος Παρλιάρος.Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε ο γνωστός pastry chef Στέλιος Παρλιάρος.Ο γνωστός σεφ μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για την πορεία και το πέρασμά του από την ελληνική τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε με τα χρέη. «Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη, που ήταν η φιλοδοξία μου από μικρός. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Παρλιάρος: Ερχόντουσαν και μου ζητούσαν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, τις πήγαιναν στα μπουζούκια
Ο γνωστός ζαχαροπλάστης, Στέλιος Παρλιάρος, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action24 και αρχικά, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του και τα χρέη, που συσσωρεύτηκαν. «Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη, αλλά ήταν η φιλοδοξία μου από μικρός να ανοίξω μαγαζί. Ήταν πολύ δύσκολο στα 23 σου να ανοίξεις ένα ... Περισσότερα
To άρθρο Στέλιος Παρλιάρος: Ερχόντουσαν και μου ζητούσαν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, τις πήγαιναν στα μπουζούκια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣτέλιος Παρλιάρος: «Μου ζητούσαν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τις πήγαιναν στα μπουζούκια»
«Πήγαινα τις παραγγελίες πόρτα πόρτα, μιλάμε για το 1982, χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ. Ερχόντουσαν και μου παράγγελναν 100 τούρτες με…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣτέλιος Παρλιάρος: Ερχόντουσαν και μου ζητούσαν 100 τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, τις πήγαιναν στα μπουζούκια
Ο γνωστός ζαχαροπλάστης, Στέλιος Παρλιάρος, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» του Action24 και αρχικά, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του και τα χρέη, που συσσωρεύτηκαν. «Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη, αλλά ήταν η φιλοδοξία μου από μικρός να ανοίξω μαγαζί. Ήταν πολύ δύσκολο στα 23 σου να ανοίξεις ένα μαγαζί […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΣτέλιος Παρλιάρος: «Μου ζητούσαν τούρτες με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ και τις πήγαιναν στα μπουζούκια»
«Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη, που ήταν η φιλοδοξία μου από μικρός. Ήταν πολύ δύσκολο στα 23 σου να ανοίξεις ένα μαγαζί, οι γονείς σου να είναι στην Κωνσταντινούπολη. Είχα ως στήριγμα την αδελφή μου», δηλώνει ο Στέλιος Παρλιάρος.
Διαβάστε το στο pagenews.gr