Στέλιος Παρλιάρος για τα χρέη: «Δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ»
12:24 - 18/03/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο γνωστός pastry chef μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για […]
The post Στέλιος Παρλιάρος για τα χρέη: «Δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Παρλιάρος: «Όταν άνοιξα μαγαζί στα 23 μου, δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ»
«Εμένα με ενδιέφερε η δημιουργία, έφτιαχνα τα γλυκά και τα μετέφερα από το εργαστήριο στο κατάστημα» είπε χαρακτηριστικά
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣτέλιος Παρλιάρος: «Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη. Δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ»
Ο Στέλιος Παρλιάρος σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που είχε περάσει στο παρελθόν. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και ανέφερε: «Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη, αλλά ήταν η φιλοδοξία μου από μικρός να ανοίξω μαγαζί. Ήταν πολύ δύσκολο στα 23 σου να ανοίξεις ένα μαγαζί […]
The post Στέλιος Παρλιάρος: «Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη. Δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr