Στέλιος Παρλιάρος για τα χρέη: «Δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ»

12:24 - 18/03/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο γνωστός pastry chef μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για […] The post Στέλιος Παρλιάρος για τα χρέη: «Δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Παρλιάρος: «Όταν άνοιξα μαγαζί στα 23 μου, δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ»

«Εμένα με ενδιέφερε η δημιουργία, έφτιαχνα τα γλυκά και τα μετέφερα από το εργαστήριο στο κατάστημα» είπε χαρακτηριστικά

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στέλιος Παρλιάρος: «Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη. Δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ»

Ο Στέλιος Παρλιάρος σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που είχε περάσει στο παρελθόν. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και ανέφερε: «Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη, αλλά ήταν η φιλοδοξία μου από μικρός να ανοίξω μαγαζί. Ήταν πολύ δύσκολο στα 23 σου να ανοίξεις ένα μαγαζί […] The post Στέλιος Παρλιάρος: «Το πιο δύσκολο ήταν τα χρέη. Δεν ήξερα τι θα πει φόρος, τι θα πει ΙΚΑ» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»