Τζέιμς Καφετζής για Ελευθερία Ελευθερίου: Η καημένη έχει γίνει ρεζίλι – Είναι λυπηρό, κάνουν τα πάντα για τα λεφτά!

11:52 - 18/03/2023

Απασφάλισε ο άλλοτε παίκτης του Survivor Τζέιμς Καφετζής για όσα γίνονται στο Survivor All Star που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άγιο Δομίνικο.Απασφάλισε ο άλλοτε παίκτης του Survivor Τζέιμς Καφετζής για όσα γίνονται στο Survivor All Star που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Άγιο Δομίνικο.Ειδικότερα, λοιπόν, αναφέρθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου, σχολιάζοντας πως «η καημένη έχει γίνει ρεζίλι… Είναι λυπηρό, γιατί κάνουν τα πάντα για τα λεφτά…». Εξάλλου, αναφερόμενος στον Σπύρο Μαρτίκα, υποστήριξε πως «προσπαθεί να το παίξει Τριαντάφυλλος», […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

James Καφετζής για Ελευθερία Ελευθερίου: «Η καημένη έχει γίνει ρεζίλι στο Survivor All Star»

Για τις εξελίξεις στο Survivor All Star μίλησε ο James Καφετζής στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης εστίασε στην Ελευθερία Ελευθερίου και στον Μάριο Πρίαμο, δύο πρόσωπα που απασχολούν έντονα φέτος τους τηλεθεατές του Survivor. «Γενικά την Ελευθερία την έχω ζήσει κι εγώ, ήταν εύκολα διαχειρίσιμη από τους συμπαίκτες […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Τζέιμς Καφετζής: «Η καημένη Ελευθερία Ελευθερίου έχει γίνει ρεζίλι στο Survivor All Star»

Για τις εξελίξεις στο Survivor All Star μίλησε ο Τζέιμς Καφετζής στην κάμερα της εκπομπής Open To άρθρο Τζέιμς Καφετζής: «Η καημένη Ελευθερία Ελευθερίου έχει γίνει ρεζίλι στο Survivor All Star» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

James: «Η Ελευθερία Ελευθερίου η καημένη έχει γίνει ρεζίλι. Είναι λυπηρό»

Ο James Καφετζής «πέταξε τις σπόντες του» για τους παίκτες του survivor all star. Τα σχόλιά του ήταν αιχμηρά για την… Ελευθερία Ελευθερίου και τον Μάριο Πρίαμο. Ο James Καφετζής είπε: «Ήταν λίγο άδικο που έφυγε ο Στάθης Σχίζας, γιατί ήταν καλός παίκτης, θα μπορούσε και να κερδίσει και θα πήγαινε μακριά. Σίγουρα χάρηκαν πολλοί που αποχώρησε μόνος του». Και τόνισε […] The post James: «Η Ελευθερία Ελευθερίου η καημένη έχει γίνει ρεζίλι. Είναι λυπηρό» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας για Θεοφάνους: «Εγώ ρώτησα τη Νατάσα και μου είπε» – Η αποκάλυψη του παρουσιαστή

ΓΣΕΕ: Αιτήματα συνδικάτων ενόψει της Συνδιάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP29 στο Αζερμπαϊτζάν

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Βόζενμπεργκ για το έγκλημα των Τεμπών εκθέτουν την ίδια, το κόμμα της και τον αρχηγό της

Αυτά τα ζώδια θα ζοριστούν τον Νοέμβριο του 2024

Την Πέμπτη θα καταβληθούν τα κοινωνικά επιδόματα από τον ΟΠΕΚΑ

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε η ποινή του Λουτσέσκου – Ποια ματς θα χάσει