Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο θηλασμός στην περίπτωσή μου»

08:54 - 18/03/2023

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, πέρασε σε αποκαλύψεις, μέσα από To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο θηλασμός στην περίπτωσή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην περίπτωσή μου, δεν ήταν καθόλου εύκολος ο θηλασμός

«Πάντοτε σκεφτόμουν ότι είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσα να προσφέρει στο παιδί μου, όσο για όσο μπορέσω», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν ήταν καθόλου εύκολος ο θηλασμός»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε για τη μητρότητα.

Διαβάστε το στο in.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για θηλασμό: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο στην περίπτωσή μου»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, πέρασε σε αποκαλύψεις, μέσα από το νέο της Q&A στο instagram. Η παρουσιάστρια η οποία πρόσφατα είχε ένα ατύχημα τραυματίζοντας το πόδι της, παραδέχτηκε πως έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, αφού παραμένει σε ακινησία με το μωρό στην αγκαλιά της. Σε μία από τις […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Στην περίπτωσή μου δεν ήταν καθόλου εύκολος ο θηλασμός»

Λίγο καιρό μετά τη γέννηση του παιδιού της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέσα από ένα Q&A στο instagram, έκανε κάποιες προσωπικές […] The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Στην περίπτωσή μου δεν ήταν καθόλου εύκολος ο θηλασμός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αποκαλύψεις για τον θηλασμό – «Δεν ήταν καθόλου εύκολο στην περίπτωσή μου»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μέσα από ένα Q&A που έκανε στο Instagram, έκανε μερικές αποκαλύψεις για το πώς βιώνει την μητρότητα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά τον τραυματισμό της.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο θηλασμός δεν ήταν καθόλου εύκολος στην περίπτωσή μου

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να συνομιλήσει με τους followers της μέσω  Q&A στο Instagram. Η παρουσιάστρια η οποία πρόσφατα είχε ένα ατύχημα και χτύπησε το πόδι της, παραδέχτηκε ότι έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, αφού παραμένει σε ακινησία με το μωρό στην αγκαλιά της. Σε μία από […] The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο θηλασμός δεν ήταν καθόλου εύκολος στην περίπτωσή μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο θηλασμός δεν ήταν καθόλου εύκολος στην περίπτωσή μου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της θέλησε να συνομιλήσει με τους followers της μέσω  Q&A στο Instagram. Η παρουσιάστρια η οποία πρόσφατα είχε ένα ατύχημα τραυματίζοντας το πόδι της, παραδέχτηκε πως έχει να αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες, αφού παραμένει σε ακινησία με το μωρό στην αγκαλιά της. Σε μία από τις ερωτήσεις […] The post Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ο θηλασμός δεν ήταν καθόλου εύκολος στην περίπτωσή μου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Στην περίπτωσή μου δεν ήταν καθόλου εύκολος ο θηλασμός»

Η απάντηση της στο Instagram

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας