Γιώργος Μπόγρης: «Μου είπαν να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ»

19:36 - 17/03/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μπόγρης στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο Youtube κανάλι της. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, […] The post Γιώργος Μπόγρης: «Μου είπαν να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μπόγρης για το Survivor: «Μου είχαν πει να πάω και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ»

«Μόλις τους το είπα πάγωσαν, δεν το περίμεναν και νομίζω ότι κατάλαβαν πως το είπα για να τους πω όχι με τρόπο λίγο σαρκαστικό» ανέφερε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γιώργος Μπόγρης: «Μου είχαν πει να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ»

Γιώργος Μπόγρης: «Μου είχαν πει να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ! Καλά, αν μου έδιναν 2 εκατομμύρια δεν…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Γιώργος Μπόγρης: «Μου ζήτησαν να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μπόγρης στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο Youtube κανάλι της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

«Μου είπαν να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ»

“Δεν μπορώ να ξεφτιλιστώ σε όλα αυτά που ξεφτιλίζονται στην ελληνική τηλεόραση” εξηγεί ο Γιώργος Μπόγρης. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Μπόγρης στη Νάνσυ Παραδεισανού και στο Youtube κανάλι της. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στην πρόταση που δέχθηκε για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor καθώς […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χάρης Ρώμας για γνωστό συνάδελφό του: «Μου είπε ότι εσύ ήσουν νόστιμο παιδάκι, τώρα έχεις γίνει βόιδι»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω ότι η πεθερά αγαπά την Κατερίνα Καινούργιου και την εγκρίνει»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ήρθε, μου χάιδεψε την κοιλίτσα και μού είπε «με το καλό»

Σάσα Μπάστα: «Δεν ήμουν και το καλύτερο κορίτσι, έστειλα πονηρές φωτογραφίες στον σύζυγό μου για να μη με ξεχνά»

Κατερίνα Καραβάτου: «Όταν πήγα στον ειδικό, κατάλαβα πως είχα ήδη κάνει ένα μεγάλο βήμα αυτοπροστασίας»

Κώστας Μαρτάκης: «Έμπαινα μέσα, μου έλεγαν κάποιοι «γδύσου», με έβλεπαν και μετά: σας ευχαριστούμε»