Η Έφη Σαρρή λέει πως δεν κλείστηκε σε μοναστήρι γιατί είναι αμαρτωλή
13:54 - 17/03/2023
Έφη Σαρρή: Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την μουσική διαδρομή της και την γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα.Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έφη Σαρρή: «Δεν κλείστηκα σε μοναστήρι, είμαι τόσο αμαρτωλή»
Μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε η Έφη Σαρρή, μιλώντας για την πορεία της στο τραγούδι, τους «σταθμούς» στην καριέρα της, τον γάμο της με γυναικολόγο, αλλά και την ηλικία της.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΈφη Σαρρή: «Όχι, δεν κλείστηκα σε μοναστήρι
Φορώντας μαύρα γυαλιά, η Έφη Σαρρή μπήκε στη χρονομηχανή του «Πάμε Δανάη» και θυμήθηκε στιγμές της καριέρας της.
Το άρθρο Έφη Σαρρή: «Όχι, δεν κλείστηκα σε μοναστήρι εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΗ Έφη Σαρρή λέει πως δεν κλείστηκε σε μοναστήρι γιατί είναι αμαρτωλή
Έφη Σαρρή: Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την μουσική διαδρομή της και την γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα. «Ένας μεγάλος σταθμός στη ζωή μου ήταν η γνωριμία μου με τον Νίκο Καρβέλα. Ξεκινήσαμε λίγο περίεργα. Χτύπησα το κουδούνι, μού άνοιξε ο Νίκος και μου είπε ότι φοράω πολύ έντονη κολόνια και ότι δεν μπορεί […]
The post Η Έφη Σαρρή λέει πως δεν κλείστηκε σε μοναστήρι γιατί είναι αμαρτωλή appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr