Η Βάσω Γουλιελμάκη για το διαζύγιό της από τον Σωκράτη Αλαφούζο

08:32 - 17/03/2023

Καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 είναι αυτό το Σάββατο η Βάσω Γουλιελμάκη. Η ηθοποιός μιλάει, μεταξύ άλλων, […] The post Η Βάσω Γουλιελμάκη για το διαζύγιό της από τον Σωκράτη Αλαφούζο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάσω Γουλιελμάκη για το διαζύγιο της: Κάποια πράγματα έπρεπε να τα ξανασκεφτώ

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει στη Τζένη Θεωνά

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βάσω Γουλιελμάκη: «Βιάστηκα να χωρίσω από τον πρώην μου σύζυγο»

Η Βάσω Γουλιελμάκη έδωσε συνέντευξη...

Διαβάστε το στο Zougla

Η Βάσω Γουλιελμάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 και στην Τζένη Θεωνά, η οποία θα προβληθεί την Κυριακή. Η εκπομπή Happy Day έπαιξε το πρωί της Παρασκευής ένα απόσπασμα στο οποίο βλέπουμε την ηθοποιό να μιλά για το διαζύγιό της από τον συνάδελφό της Σωκράτη Αλαφούζο. Θυμίζουμε η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Βάσω Γουλιελμάκη για το διαζύγιό της από τον Σωκράτη Αλαφούζο – «Βιάστηκα να χωρίσω με τον πρώην σύζυγό μου»

H Βάσω Γουλιελμάκη είναι καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 αυτό το Σάββατο όπου μιλάει, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιο από τον Σωκράτη Αλαφούζο. Ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day. H Βάσω Γουλιελμάκη είναι καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 αυτό το Σάββατο όπου μιλάει, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιο από τον Σωκράτη Αλαφούζο. Ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day. «Όσο μεγαλώνω λέω πολλά “δεν ξέρω”. Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα ότι έτσι πρέπει να γίνει, τελείωσε. Πήρα μεγάλες αποφάσεις […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βάσω Γουλιελμάκη: Βιάστηκα να χωρίσω με τον Σωκράτη Αλαφούζο, έπρεπε να το ξανασκεφτώ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και την Τζένη Θεωνά, στην ΕΡΤ η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη, παραδέχεται πώς βιάστηκε να χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Σωκράτη Αλαφούζο, καθώς και το πώς το ανακοίνωσε στην κόρη της.Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και την Τζένη Θεωνά, στην ΕΡΤ η ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη, παραδέχεται πώς βιάστηκε να χωρίσει από τον πρώην σύζυγό της, επίσης ηθοποιό, Σωκράτη Αλαφούζο, καθώς και το πώς το ανακοίνωσε στην κόρη της.Στο απόσπασμα από τα όσα είπε για την απόφαση να χωρίσει με τον πρώην σύζυγό της, που προβλήθηκε το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2 και στην Τζένη Θεωνά βρέθηκε η Βάσω Γουλιελμάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στο διαζύγιο από τον συνάδελφό της Σωκράτη Αλαφούζο. Η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Σωκράτης Αλαφούζος υπήρξαν παντρεμένοι από το 2001 μέχρι το 2008. Το πρώην ζευγάρι απέκτησε μία κόρη μαζί, τη Μαρίλια.  Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε στην εκπομπή […] The post Βάσω Γουλιελμάκη: «Βιάστηκα να χωρίσω από τον πρώην μου σύζυγο» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»