Γεροβασίλη: Ψευδές ότι το γερανοφόρο της ΕΛ.ΑΣ. κινούνταν επί της Ακαδημίας για να ανασύρει το υπηρεσιακό μου όχημα
01:14 - 17/03/2023
Σε διάψευση προχωρά η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Βουλευτή Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, η οποία κάνει λόγο για «διακινούμενη διαρροή από ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με τη δολοφονική επίθεση του γερανοφόρου οχήματος της Αστυνομίας στη σημερινή μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση». Στο εν λόγω δελτίο τύπου της κ. Γεροβασίλη, αναφέρεται: «Υπό το βάρος των σφοδρών αντιδράσεων που […]
The post Γεροβασίλη: Ψευδές ότι το γερανοφόρο της ΕΛ.ΑΣ. κινούνταν επί της Ακαδημίας για να ανασύρει το υπηρεσιακό μου όχημα appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεροβασίλη: Ο γερανός της ΕΛΑΣ που έκανε δολοφονική επίθεση δεν πήγε για να πάρει το υπηρεσιακό μου όχημα
Διαψεύδει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη ότι ο γερανός της αστυνομίας που παρέσυρε κάδους επί της οδού Ακαδημίας, κινούνταν για να ανασύρει το υπηρεσιακό της όχημα το οποίο νωρίτερα είχε δεχθεί επίθεση με θραύση κρυστάλλων. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη ΓΑΔΑ, ο γερανός βρισκόταν στο σημείο για να πάρει τα οχήματα ... Περισσότερα
To άρθρο Γεροβασίλη: Ο γερανός της ΕΛΑΣ που έκανε δολοφονική επίθεση δεν πήγε για να πάρει το υπηρεσιακό μου όχημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΓεροβασίλη: Ψευδές ότι το γερανοφόρο της ΕΛ.ΑΣ. κινούνταν επί της Ακαδημίας για να ανασύρει το υπηρεσιακό μου όχημα
Σε διάψευση προχωρά η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη, η οποία κάνει λόγο για «διακινούμενη διαρροή από ΕΛ.ΑΣ...
Διαβάστε το στο ZouglaΌλγα Γεροβασίλη: Ο γερανός της ΕΛ.ΑΣ. δεν πήγε για να πάρει το υπηρεσιακό μου όχημα
Διαψεύδει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη ότι γερανοφόρο όχημα της ΕΛ.ΑΣ που παρέσυρε κάδους επί της οδού Ακαδημίας -όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο-, κατά την διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης της Πέμπτης, κινούνταν για να ανασύρει το υπηρεσιακό της όχημα το οποίο νωρίτερα είχε δεχθεί επίθεση με θραύση κρυστάλλων.Διαψεύδει η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη ότι γερανοφόρο όχημα της ΕΛ.ΑΣ που παρέσυρε κάδους επί της οδού Ακαδημίας -όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο-, κατά την διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης της Πέμπτης, κινούνταν για να ανασύρει το υπηρεσιακό της όχημα το οποίο νωρίτερα είχε δεχθεί επίθεση με θρ
Διαβάστε το στο thecaller.gr