Παπάζογλου: Δεν μ΄αρέσει να λέω δημόσια «ξέρετε, εγώ είμαι γκέι» – Ε, και; Ένας straight λέει «εγώ είμαι straight;»

22:56 - 16/03/2023

Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Παπάζογλου το μεσημέρι της Πέμπτης (16/03) και μίλησε για όλα. Σε ότι αφορά τα πρώτα μαθήματα που έκανε, ο γνωστός χορογράφος εξομολογήθηκε πως δεν είχε τα χρήματα για να τα παρακολουθήσει και γι’ αυτό ξεκίνησε να εργάζεται σε οικοδομή. «Τα λεφτά δεν φτάνανε και πιάνω δουλειά ως μπογιατζής. Ήμουν πιτσιρίκι και με βάζανε να τρίβω το μάρμαρο με το χέρι για να γίνει λείο για να περάσει ο μπογιατζής να το στοκάρει. Έπαιρνα 45 δραχμές, πολλά χρήματα για τότε. Μπορούσα να πληρώσω τη σχολή και έτσι πήγαινα στη σχολή χορού», ανέφερε ο Δημήτρης Παπάζογλου. Και πρόσθεσε για το καθημερνό πρόγραμμα που είχε εκείνη την περίοδο: «Μ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Προηγούνται Σωκράτης Φάμελλος με 49% και Παύλος Πολάκης με 44% – Τα πρώτα αποτελέσματα

Τουλάχιστον 84 νεκροί μέσα σε μία ημέρα από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο

Νέες απειλές από την Τεχεράνη: Ετοιμαζόμαστε να απαντήσουμε στο Ισραήλ

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Κίτρινη κάρτα στον… γιατρό των «πράσινων» για καθυστερήσεις

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το υπουργικό συμβούλιο