Δημήτρης Παπάζογλου: Το επίθετο είναι της μαμάς μου, είναι μοιραίο όταν δεν έχεις αναγνωριστεί

20:40 - 16/03/2023

Όσα εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Παπάζογλου στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Παπάζογλου όταν βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε από καρδιάς για το γεγονός πως μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του. “Τον γνώρισα, αλλά ελάχιστα. Δεν έζησα μαζί του. Είχαμε ανταλλάξει λίγες κουβέντες κι αραιά. Υπήρχε ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Παπάζογλου: Το επίθετο είναι της μαμάς μου, είναι μοιραίο όταν δεν έχεις αναγνωριστεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Νικόλας Φαραντούρης: Θα είμαι δίπλα στον Σωκράτη Φάμελλο – Σηκώνουμε μανίκια όλοι από αύριο

Νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος με 50,1% - Κύκλοι Πολάκη: Ακόμα και αν ήταν 49% με 44% θα ταλαιπωρούσα τον κόσμο με β Κυριακή

Μεντιλίμπαρ μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι»

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί παικτών και οπαδών μετά τη νίκη των Πειραιωτών

Αλμέιδα μετά τη συντριβή της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχουν εξηγήσεις»

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1: Ερυθρόλευκος «αυτοκράτορας» ο Ελ Κααμπί με χατ-τρικ θριάμβου στο ντέρμπι