Χώρισε τον φυλακισμένο Ντάνι Άλβες η Τζοάνα Σανθ: «Τον αγαπώ αλλά σέβομαι τον εαυτό μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντάνι Άλβες: Τον χώρισε η Τζοάνα Σανθ - «Τον αγαπώ αλλά σέβομαι τον εαυτό μου»
Με μια μακροσκελή επιστολή της η Τζοάνα Σανθ ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον Ντάνι Άλβες ο οποίος είναι φυλακισμένος στη…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Τζοάνα Σανθ χώρισε τον Ντάνι Άλβες που φυλακίστηκε για σεξουαλική επίθεση – «Τον αγαπώ αλλά σέβομαι τον εαυτό μου»
Επίσημα έπεσαν οι τίτλοι τέλους στο γάμο του Ντάνι Άλβες και της Τζοάνα Σανθ, καθώς εκείνη αποφάσισε να τον χωρίσει, μετά την φυλάκιση του για σεξουαλική επίθεση σε μια 23χρονη που γνώρισε σε κλαμπ της Καταλονίας. Το μοντέλο δημοσίευσε μια μακροσκελή επιστολή στο Instagram και ανέφερε ότι τον αγαπάει, όμως πρέπει να συνεχίσει στη ζωή της. Ακολουθεί η επιστολή που δημοσίευσε η Τζοάνα Σανθ: «Θα ήθελα οι γραμμές που γράφονται εδώ να αφορούν την αγάπη και την ευτυχία, αλλά δεν είναι έτσι. Αυτοί ήταν φρικτές μήνες, όχι οι πιο δύσκολοι της ζωής μου, γιατί έχω αντιμετωπίσει πολλές καταιγίδες, αλλά ήταν πολύ σκοτεινοί και επώδυνοι. Το αίσθημα της εγκατάλειψης και της μοναξιάς μου χτυπά ξανά την π
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝτάνι Άλβες: Τον χώρισε η Τζοάνα Σανθ – «Τον αγαπώ αλλά σέβομαι τον εαυτό μου»
Με μια μακροσκελή επιστολή της η Τζοάνα Σανθ ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον Ντάνι Άλβες ο οποίος είναι φυλακισμένος στη Βαρκελώνη. Η Τζοάνα Σανθ ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον Ντάνι Άλβες ο οποίος είναι φυλακισμένος στη Βαρκελώνη αφού τον κατηγορούν για βιασμό 23χρονης σε κλαμπ της πρωτεύουσας της Καταλονίας. Η Ισπανίδα που είναι μοντέλο στη […]
The post Ντάνι Άλβες: Τον χώρισε η Τζοάνα Σανθ – «Τον αγαπώ αλλά σέβομαι τον εαυτό μου» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr