Δημήτρης Παπάζογλου: «Υπήρχε μέσα μου ότι δεν με αναγνώρισε ο πατέρας μου… πήγα κι έβαλα εγώ το όνομά του»

17:30 - 16/03/2023

Ο Δημήτρης Παπάζογλου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για το γεγονός πως μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του. […] The post Δημήτρης Παπάζογλου: «Υπήρχε μέσα μου ότι δεν με αναγνώρισε ο πατέρας μου… πήγα κι έβαλα εγώ το όνομά του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Παπάζογλου: Δεν με αναγνώρισε ποτέ ο πατέρας μου- Για τη μητέρα μου ήμουν το παιδί, ο άντρας και ο αδερφός της

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε-κυρίως- στη ζωή του και τα παιδικά του χρόνια χωρίς τον πατέρα του.Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε-κυρίως- στη ζωή του και τα παιδικά του χρόνια χωρίς τον πατέρα του.«Τον γνώρισα, αλλά ελάχιστα. Δεν έζησα μαζί του. Είχαμε ανταλλάξει λίγες κουβέντες κι αραιά. Υπήρχε πάντα μέσα μου το γεγονός ότι δεν με αναγνώρισε ο πατέρας μου. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Παπάζογλου: “Ο πατέρας μου δεν με αναγνώρισε – Έχω το επίθετο της μητέρας μου”

Ο Δημήτρης Παπάζογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Ο γνωστός χορογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του, ο οποίος δεν τον αναγνώρισε. “Τον γνώρισα, αλλά ελάχιστα. Δεν έζησα μαζί του. Είχαμε ανταλλάξει λίγες κουβέντες κι αραιά. Υπήρχε πάντα μέσα μου το γεγονός ότι δεν με […] The post Δημήτρης Παπάζογλου: “Ο πατέρας μου δεν με αναγνώρισε – Έχω το επίθετο της μητέρας μου” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε