«Είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης, το να υπάρξει δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης είναι αδύνατον»
15:42 - 16/03/2023
Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα κι η Μαρία Αντωνά. Μεταξύ άλλων, ο Φοίβος Παπαδάκης παραχώρησε […]
The post «Είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης, το να υπάρξει δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης είναι αδύνατον» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φοίβος Παπαδάκης: «Το να υπάρξει ένας δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης είναι αδύνατον»
Ο Φοίβος Παπαδάκης αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΦοίβος Παπαδάκης: «Εγώ είμαι ο Φοίβος, το να υπάρξει ένας δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης είναι αδύνατον»
Φοίβος Παπαδάκης: Ο Φοίβος Παπαδάκης προέβη σε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον πατέρα του και δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη. Η κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τον συνάντησε στα παρασκήνια του J2US και μεταξύ άλλων, ο Φοίβος Παπαδάκης ρωτήθηκε για τη σύγκριση με τον πατέρα του. «Εγώ είμαι ο […]
Το άρθρο Φοίβος Παπαδάκης: «Εγώ είμαι ο Φοίβος, το να υπάρξει ένας δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης είναι αδύνατον» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr«Είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης, το να υπάρξει δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης είναι αδύνατον» – Ακολουθεί απλώς το ίδιο επάγγελμα λέει
Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα κι η Μαρία Αντωνά. Μεταξύ άλλων, ο Φοίβος Παπαδάκης παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για την σύγκριση με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη.
Στα παρασκήνια του J2US βρέθηκε η κάμερα του Ποιος είναι Πρωινιάτικα κι η Μαρία Αντωνά. Μεταξύ άλλων, ο Φοίβος Παπαδάκης παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για την σύγκριση με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη. «Εγώ είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης, το να υπάρξει ένας δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης είναι αδύνατον. Ως Φοίβος Παπαδάκης χαράζω την δική μου πορεία, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΦοίβος Παπαδάκης: «Το να υπάρξει ένας δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης είναι αδύνατον»
Ο Φοίβος Παπαδάκης αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη. Ο Φοίβος Παπαδάκης παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη. Η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τον συνάντησε στα παρασκήνια του J2US και μεταξύ άλλων, ο Φοίβος Παπαδάκης ρωτήθηκε για […]
Διαβάστε το στο irafina.gr