Αγγελική Ηλιάδη: Δε θα έκανα γάμο γιατί δε θέλω κανείς να εισβάλει στο πρόγραμμά μου

14:34 - 16/03/2023

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η αγαπημένη τραγουδίστρια, Αγγελική Ηλιάδη, και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Σχετικά με την οικογένειά της, η Αγγελική Ηλιάδη σημείωσε: «Είναι τέλειο να μεγαλώνεις αγόρια. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι, δε θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της. Τα παιδιά μου ... Περισσότερα To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη: Δε θα έκανα γάμο γιατί δε θέλω κανείς να εισβάλει στο πρόγραμμά μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Ηλιάδη: Δε θα έκανα γάμο γιατί δε θέλω κανείς να εισβάλει στο πρόγραμμά μου

H Αγγελική Ηλιάδη, έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή. H Αγγελική Ηλιάδη, έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, και μεταξύ άλλων μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Σχετικά με την οικογένειά της, η Αγγελική Ηλιάδη σημείωσε: «Είναι τέλειο να μεγαλώνεις αγόρια. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι, δε θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της. Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πάρος: Στη φυλακή ο 16χρονος που μαχαίρωσε τον 23χρονο στην Μάρπησσα

Καιρός: Λευκά Χριστούγεννα στους ορεινούς προορισμούς και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα – Οι περιοχές που θα βρέξει

Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία στη Θεσσαλονίκη

Ο Βαλμπουενά έκανε παραμονή Χριστουγέννων στη θάλασσα μαζί με τον Λούκα Μόντριτς

Εξαφανίστηκε 11χρονος στην Αθήνα

Μήνυση από το Δήμο Χαλανδρίου κατά αστυνομικού για βία – «Έβρισε και χαιρέτησε ναζιστικά»