Credit Suisse: Θετικά αντιδρούν οι αγορές – Πότε μπορεί να επιφέρει τριγμούς στην Ελλάδα

11:10 - 16/03/2023

Μικρή ανάσα στις αγορές, τουλάχιστον στην έναρξη της συνεδρίασης για τις διεθνείς αγορές, μετά το χθεσινό σοκ που προκάλεσε η Credit Suisse. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα επικρατεί σχετική ηρεμία, με το Χρηματιστήριο να αντιδρά θετικά. Μέχρι στιγμής και με βάση τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης και της Τράπεζας της Ελλάδος, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για ... Περισσότερα To άρθρο Credit Suisse: Θετικά αντιδρούν οι αγορές – Πότε μπορεί να επιφέρει τριγμούς στην Ελλάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Γιάννης Καλλιάνος: «Τις πρώτες 15 ημέρες που “έφυγε” ο μπαμπάς μου ήμουν ένα ράκος»

Ο Μπουφόν αποκαλύπτεται: Η «μάχη» με την κατάθλιψη, ο θαυμασμός για τον Νεϊμάρ και οι ατάκες για Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο

Επιστρέφει ο πυρηνικός τρόμος - Ο Πούτιν απειλεί με παγκόσμιο όλεθρο - Οι 3 όροι για να «πατήσει» το κουμπί

Καιρός αύριο: Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σε πολλές περιοχές με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γεράσιμος Γεννατάς για «Αρχελάου 5»: «Δεν μας έχουν πει αν θα κοπεί η σειρά, είμαι αισιόδοξος»

ΙΑΕΑ: Το Ιράν αύξησε τα αποθέματα εμπλουτισμένου ουρανίου αλλά «θα σταματήσει η παραγωγή του σε επικίνδυνα επίπεδα»