Σοφία Βόσσου: «Είμαι πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου»

10:24 - 16/03/2023

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον […] The post Σοφία Βόσσου: «Είμαι πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Βόσσου για τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη: «Είμαι πολύ περήφανη που είναι γαμπρός μου»

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε η Σοφία Βόσσου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον γαμπρό της, τον Βασίλη Δημάκη αλλά και στα σχόλια που δέχονται κατά καιρούς οι καλλιτέχνες. «Για το εθνικό πένθος επικεντρωνόμαστε μόνο στους καλλιτέχνες. Γιατί δεν επικεντρωνόμαστε και στο σούπερ μάρκετ; Η μουσική δεν είναι μόνο διασκέδαση, είναι και δουλειά. Όλοι έχουν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Για τον γαμπρό της, τον Βασίλη Δημάκη, μίλησε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου, στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού.Για τον γαμπρό της, τον Βασίλη Δημάκη, μίλησε μεταξύ άλλων η Σοφία Βόσσου, στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού. «Για το εθνικό πένθος επικεντρωνόμαστε μόνο στους καλλιτέχνες. Γιατί δεν επικεντρωνόμαστε και στο σούπερ μάρκετ; Η μουσική δεν είναι μόνο διασκέδαση, είναι και δουλειά. Όλοι έχουν γίνει δικαστές και βρίζουν χυδαία στα social media. Ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Δεν διανοούμαι ότι λεγόμαστε Χριστιανοί και δείχνουμε με το δάχτυλο έναν άνθρωπο που εκτίει μια ποινή.» (BINTEO)

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σοφία Βόσσου: "Είμαι πολύ περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου"

"Δεν διανοούμαι ότι λεγόμαστε Χριστιανοί και δείχνουμε με το δάχτυλο έναν άνθρωπο που εκτίει μια ποινή"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σοφία Βόσσου: «Είμαι περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου»

Περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός της δήλωσε σε συνέντευξή της η Σοφία Βόσσου. Θυμίζουμε ότι η κόρης της Ερασμία Μάνου είναι αρραβωνιασμένη με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη. «Είμαι ροκ μαμά και αφήνω την Ερασμία να κάνει ότι θέλει. Δεν με ενόχλησαν τα σχόλια του κόσμου για τον αρραβώνα της. Δεν διανοούμαι ότι λεγόμαστε […] The post Σοφία Βόσσου: «Είμαι περήφανη που ο Βασίλης Δημάκης είναι γαμπρός μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»