Γιάννης Μάρκου: «Αν αργούσα δύο λεπτά δεν θα ζούσα τώρα»
08:36 - 16/03/2023
Στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μάρκου. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε και για τις […]
The post Γιάννης Μάρκου: «Αν αργούσα δύο λεπτά δεν θα ζούσα τώρα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Μάρκου: «Αν αργούσα δύο λεπτά δεν θα ζούσα τώρα – Δεν έχω σκεφτεί να συναντήσω τον άνθρωπο που με μαχαίρωσε»
Για τις 17 μαχαιριές που δέχτηκε προ μηνών, όταν ενεπλάκη σε καβγά στη Βαρυμπόμπη, μίλησε ο Γιάννης Μάρκου στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή.Για τις 17 μαχαιριές που δέχτηκε προ μηνών, όταν ενεπλάκη σε καβγά στη Βαρυμπόμπη, μίλησε ο Γιάννης Μάρκου στην εκπομπή Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή.«Εκτιμώ πιο πολύ πλέον τον υγιή χρόνο που περνάω, είναι σημαντικό να έχεις την υγεία σου. Δέχτηκα 16-17 μαχαιριές, δεν θυμάμαι έντονα εκείνες τις στιγμές. Έχω ακόμα πόνους στις κλειδώσεις, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιάννης Μάρκου: "Αν αργούσα δύο λεπτά δεν θα ζούσα τώρα"
"Τα τραύματα έχουν επουλωθεί, αλλά έχω ακόμα τραύματα κοντά σε νεύρα που θέλουν καιρό για να γιατρευτούν"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΓιάννης Μάρκου: «Πήγα στο νοσοκομείο σε επτά λεπτά. Αν έκανα εννιά λεπτά, δεν θα ζούσα»
Μια συνέντευξη στον Γιάννη Μάρκου είχε η εκπομπή Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή το πρωί της Πέμπτης. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τις 17 μαχαιριές που δέχτηκε πριν από λίγους μήνες, όταν έπεσε θύμα σε έναν καβγά σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη. «Εκτιμώ πιο πολύ πλέον τον υγιή χρόνο που περνάω, είναι σημαντικό να έχεις […]
The post Γιάννης Μάρκου: «Πήγα στο νοσοκομείο σε επτά λεπτά. Αν έκανα εννιά λεπτά, δεν θα ζούσα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr