Χαρά Βέρρα: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της εγγονής της – «Δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν τρώει»
20:04 - 15/03/2023
Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε συνέντευξη η Χαρά Βέρρα. Η τραγουδίστρια μίλησε στο
To άρθρο Χαρά Βέρρα: Η εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της εγγονής της – «Δεν μιλάει, δεν περπατάει, δεν τρώει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Χαρά Βέρρα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της εγγονής της: «Δεν τρώει, δεν μιλάει, δεν περπατάει»
Συγκινεί η Χαρά Βέρρα μιλώντας για το σπάνιο και σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η εγγονή της.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Χαρά Βέρρα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της εγγονής της: «Δεν τρώει, δεν μιλάει, δεν περπατάει»
Συγκινεί η Χαρά Βέρρα μιλώντας για το σπάνιο και σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η εγγονή της. Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Χαρά Βέρρα, με τη διάσημη τραγουδίστρια να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η εγγονή της. «Η Χαρούλα μου, το καμάρι μου, ο άγγελός μου! Έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, […]
The post Η Χαρά Βέρρα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της εγγονής της: «Δεν τρώει, δεν μιλάει, δεν περπατάει» appeared first on Tromaktiko.gr.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr