Κ. Ζουράρις: Είμαι πρώτα ΠΑΟΚ και μετά ΣΥΡΙΖΑ - Συγχαρητήρια στον Ζαγοράκη

12:54 - 30/01/2020

«Η χθεσινή απόφαση διόρθωσε με χειρότερο λάθος, το προηγούμενο μαφιόζικο καθεστώς», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 αναφορικά με την τροπολογία για το ποδόσφαιρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις. «Είναι ωμή απόφαση αυτού που λέω εγώ, της χωματερής των Αθηνών, εις βάρος της επαρχίας.» Ο κ. Ζουράρις έδωσε συγχαρητήρια στον πρώην ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Ζαγοράκη, χαρακτηρίζοντας την κίνησή του «σωστή και παλικαρίσια». Απαντώντας τέλος σε ερώτηση, αν είναι πρώτα ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΟΚ, ο κ. Ζουράρις είπε, ότι είναι πρώτα ΠΑΟΚ και μετά ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκε πολύ αργότερα.»

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζουράρις: “Πρώτα ΠΑΟΚ, μετά ΣΥΡΙΖΑ”! Τα συγχαρητήρια σε Ζαγοράκη και η… χωματερή των Αθηνών

“Είναι ωμή απόφαση αυτού που λέω εγώ, της χωματερής των Αθηνών, εις βάρος της επαρχίας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ, Κώστας Ζουράρις. To άρθρο Ζουράρις: “Πρώτα ΠΑΟΚ, μετά ΣΥΡΙΖΑ”! Τα συγχαρητήρια σε Ζαγοράκη και η… χωματερή των Αθηνών δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Διαβάστε το στο Newsit

Κώστας Ζουράρις: Είμαι πρώτα ΠΑΟΚ και μετά ΣΥΡΙΖΑ-Συγχαρητήρια στον Ζαγοράκη (Video)

«Η χθεσινή απόφαση διόρθωσε με χειρότερο λάθος, το προηγούμενο μαφιόζικο καθεστώς», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 αναφορικά με την τροπολογία για το ποδόσφαιρο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζουράρις. «Είναι ωμή απόφαση αυτού που λέω εγώ, της χωματερής των Αθηνών, εις βάρος της επαρχίας.» Ο κ. Ζουράρις έδωσε συγχαρητήρια στον πρώην ευρωβουλευτή […] The post Κώστας Ζουράρις: Είμαι πρώτα ΠΑΟΚ και μετά ΣΥΡΙΖΑ-Συγχαρητήρια στον Ζαγοράκη (Video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο