Credit Suisse: Βουτιά 1,5% για το ευρώ - Πιέσεις σε στερλίνα και ελβετικό φράγκο

15:40 - 15/03/2023

Το sell off στη μετοχή της Credit Suisse έχει προκαλέσει μπαράζ αναταράξεων στη Γηραιά Ήπειρο

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Credit Suisse: Το ευρώ υποχωρεί κατά 1,45%, ενώ πιέσεις δέχονται στερλίνα και ελβετικό φράγκο

Οι επενδυτές «τρομάζουν» από τις εξελίξεις στην Credit SuisseΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Credit Suisse: Το ευρώ υποχωρεί κατά 1,45%, ενώ πιέσεις δέχονται στερλίνα και ελβετικό φράγκο

Οι επενδυτές «τρομάζουν» από τις εξελίξεις στην Credit Suisse Το μεγάλο sell-off των αμερικανικών τραπεζικών μετοχών αυτών των ημερών, μεταφέρθηκε και στην Ευρώπη σήμερα, διότι μετοχές ορισμένων από τις μεγαλύτερες τράπεζες σημείωσαν τη μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων μηνών. Ο πανευρωπαϊκός τραπεζικός δείκτης Stoxx υποχώρησε πάνω από 4% ενώ παράλληλα σημείωσε τις υψηλότερες απώλειες από τις […] The post Credit Suisse: Το ευρώ υποχωρεί κατά 1,45%, ενώ πιέσεις δέχονται στερλίνα και ελβετικό φράγκο appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η Ουκρανία χτυπάει με drones περιφέρειες της Ρωσίας - Μήνυμα Μακρόν στον Πούτιν

Μώραλης για ποινική δίωξη: Η κλήση μου σε απολογία αντιμάχεται ματαίως την προσήλωσή μου στη νομιμότητα

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ποινική δίωξη κατά της διοίκησης

Σερ για τον χωρισμό της στο παρελθόν από τον Γκρεγκ Άλμαν: Ήμουν κουρασμένη να επαναλαμβάνω τον ίδιο κύκλο

«Δεξί χέρι» του Ρόμπερτ Κένεντι στην υγεία βάζει ο Τραμπ τον τηλεγιατρό Μεχμέτ Οζ

Παναγιώτης Πετράκης: Κινδύνεψα να πνιγώ δύο φορές πάνω στη σκηνή