Βάνια σε Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι: «Είμαι σε διαδικασία εύρεσης εργασίας»

15:34 - 15/03/2023

Τη Βάνια υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», το μεσημέρι της Τετάρτης To άρθρο Βάνια σε Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι: «Είμαι σε διαδικασία εύρεσης εργασίας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάνια σε Νίκο Μουτσινά: «Είμαι σε διαδικασία εύρεσης εργασίας»

Τη Βάνια υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς...

Διαβάστε το στο Zougla

Βάνια σε Νίκο Μουτσινά: «Είμαι σε διαδικασία εύρεσης εργασίας»

Τη Βάνια υποδέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς στην έναρξη της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαρτίου. Όπως κάθε μεσημέρι, έτσι και σήμερα, οι δυο τους είχαν έναν απολαυστικό διάλογο. «Τι έγινε Νικόλα; Εγώ είμαι σε διαδικασία εύρεσης εργασίας» είπε η Βάνια στον Νίκο Μουτσινά. «Δεν σε φοβάμαι, δεν θα χαθείς! Δεν θα αναλάβεις […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Βάνια σε Νίκο Μουτσινά: «Είμαι σε διαδικασία… ευρέσεως εργασίας»

Ο Νίκος Μουτσινάς ολοκληρώνει φέτος το Καλό Μεσημεράκι και η Βάνια ψάχνει δουλειά και αυτοπροτείνεται για… κυβερνήτης του Γιβραλτάρ. Φυσικά […] The post Βάνια σε Νίκο Μουτσινά: «Είμαι σε διαδικασία… ευρέσεως εργασίας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Βάνια σε Νίκο Μουτσινά: «Είμαι σε διαδικασία ευρέσεως εργασίας»

«Εγώ το έχω βρει τι θα κάνω. Ποια ζώνη παιδί μου; Εγώ δεν είμαι για εδώ, δεν είμαι για Ελλάδα. Είμαι international» (BINTEO)

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»