Αγγελική Ηλιάδη για τα παιδιά της: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια»
15:16 - 15/03/2023
Για τη ζωή της ως μαμά δυο αγοριών μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα της εκπομπής
To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη για τα παιδιά της: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγγελική Ηλιάδη: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, είναι τέλειο να μεγαλώνεις μόνο αγόρια»
Η δημοφιλής τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη βρέθηκε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και μίλησε με την αναφέρθηκε δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη για το πως είναι να μεγαλώνει 2 αγόρια ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που την είχε προσβάλλει. Αγγελική Ηλιάδη: Για τη ζωή της ως μαμά δυο αγοριών «Είναι τέλεια να μεγαλώνεις δυο αγόρια. […]
The post Αγγελική Ηλιάδη: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, είναι τέλειο να μεγαλώνεις μόνο αγόρια» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΑγγελική Ηλιάδη: Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια, ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσι
«Νομίζω ότι αν είχα κόρη, δεν θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ» παραδέχτηκε η τραγουδίστρια
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑγγελική Ηλιάδη για τα παιδιά της: «Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια»
H Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη για τη ζωή της ως μαμά δυο αγοριών.
H Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη για τη ζωή της ως μαμά δυο αγοριών. «Είναι τέλεια να μεγαλώνεις δυο αγόρια. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κόρη, δε θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑγγελική Ηλιάδη: “Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια – Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια”
Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega καλημέρα” για τους γιους της και το ενδεχόμενο ενός γάμου. “Είναι τέλεια να μεγαλώνεις δύο αγόρια. Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια, ήθελα μόνο αγόρια. Νομίζω ότι αν είχα κόρη, δε θα είχα καθόλου καλή σχέση μαζί της, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Έχει συμβεί και στους […]
The post Αγγελική Ηλιάδη: “Ποτέ δεν ήθελα να κάνω κορίτσια – Είναι τέλειο να μεγαλώνεις δύο αγόρια” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΑγγελική Ηλιάδη: «Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κορίτσι – Είναι τέλειο να μεγαλώνεις αγόρια»
Αγγελική Ηλιάδη: «Έχει μεσολαβήσει δικηγόρος για χοντράδα που ειπώθηκε για το πρόσωπό μου. Ζήτησε συγγνώμη και δημόσια και προσωπικά σε μένα, αλλά δεν ένιωσα κάτι με τη συγγνώμη γιατί αυτό που είχε στην εκπομπή του τότε ήταν αισχρό».
Διαβάστε το στο pagenews.gr